arakadaşlar tv yi duvara astım, uydu elektrik kablolarını falanda duvar içinden çektim e haliyle kablo vs görünmemesi için ufak bir hd recevier e ihtiyacım var.
şu an kullanan kullanmış olan veya tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ?
arakadaşlar tv yi duvara astım, uydu elektrik kablolarını falanda duvar içinden çektim e haliyle kablo vs görünmemesi için ufak bir hd recevier e ihtiyacım var.
şu an kullanan kullanmış olan veya tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ?
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
SUNNY AT-14100 Full HD Mini Uydu Alıcı 195,90 TL Müzikbank Elektronik'den
Fiyati biraz ucuz ama cok kaliteli abi tavsiye ederim de sen buna hayatta bu parayi vermezsin![]()
ucuzmuş la bu hakkat ii bak usb girişi falanda varmış, dandik çıkarsa kulaklarını çınlatırım![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Next in kanky mini uydu alıcısını kullanıyorum fiyatına göre çok güzel ürün, 50 liraya aldım.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Başkan amcamlar satiyo beyaz eşya tv falan.
Orda görüyorum görüntü kalitesi bence cok başarili usb ile kayit imkani falanda vaar
google amcadan buldum onu bizimkilerin internette işi yok real satici et ete deycek öyle satiş var ahsdufa.
Abi boyutu minibooklardan biraz daha ufak düşünürsen hangi modellerinden var kaç lira öğreneyim
NOT:Komisyonsuz![]()
Emre abi abi babam bize nextstarın mini hd lı olanlarından almış internet girişli fln ve en son guncellemede sifreli kanlları flnda internet uzerınden acıyordu evde
geçen çöpe atacaktım bı tane var bircet yaptırırım dersen hediyem olsun , özellikleri hay difiniyşın , usb , kayıt zart zurt bi sürü![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
şunu buldum optik ses çıkışıda var.
HIREMCO ROCKET FULL HD Mini UYDU ALICISI 188 TL Sanalpazar.com'da 5400930
MTM-PROSTOCK GARAGE
eğer takip edebilirseniz 4-5 ay evvel a101 de bir kampanya ile dağıtıldı, şu anda markasını hatırlamıyorum lakin aldım ben oldukça memnun kaldım, usb üzerine kayıt + yedek kumanda + internet bağlantısı için LAN v.s. dolu bir cihazdı 119 liraya almıştım , aceleniz yoksa bu tarz marketlerin ürünleri genelde kaliteli oluyor, geçenlerde bim dede 99 liraya mevcuttu.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
pek takip etmiyorum o tür kampanyaları açıkçası,
büyük ihtimal bunu alacağım, optik ses çıkışı, usb ye kaydetme mkv vs oynatabilme özellikleride var
Hiremco Rocket Full HD 1080P İPTV özellikli 149,90 TL Sanalpazar.com'da 10630110
MTM-PROSTOCK GARAGE
aldım zaten konu kapanabilir
onuda alcamda heryer kablo olcak istemiyom![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)