O sistemdeki acik duzeltildi. Aynisi atakoy sahil icinde gecerli.
Printable View
Atakköy sahilinde var galiba taksiciler bile70 le gidiyo :)
taksici ve minibüscülerin yavaşlamadığı yerde bende genelde yavaşlamıyorum sonucta adamlar hergun aynı yolu kullanıyorlar :)
para lazımdır genelde devlete para lazım olduğunda bu kadar bokunu çıkartıyorlar
iett bize e5te 80i geçmeyin diyor. Açık buldummu yardır yardır basıyorum ben ,olsun herangi bir ceza gelmedi. Eds 70 olayı aktif değil ama e5 te nerdeyse sürekli ford connect geziyor üstünde kameralı hareketli eds ona dikkat etmek lazım
Birde stikerdan ceza yazmışlar bir arkadaşıma diğer sürücülerin dikkatini dağıtabilir diye.. Kodumun e5inde mecidiyeköyden taa nerelere kadar her yerde metro, şu kadar metre metro yaptık, metroyu biz bulduk gibi reklamlar dikkat dağıtmıyormu? Benimkini dağatıyor şahsen okuyup okuyup saydırıyorum
Tr de gene cezalar fazla sayilmaz.
ben arkadasimin basina geleni yazayim (belçika için konusuyorum)
araba park halinde iken polisler ellerinde metre ile gelip ölçüyorlar aracinin 11 cm den alçak oldugunu görünce araci çekici ile çekip bagliyorlar.araci istenilen sekilde (11 cm) olmasi için bir dünya para veriyor çektigi sikinti ve ödedigi cezayi söylemiyorum bile.
Tr bu sekilde olsa yandi bu kadar insan.siz siz olun dua edin güzel vatanima
aynı zihniyet ordada var demekki duran araç ne yapıyorsa memura yada basıklığının ona ne zararı varsa..
Tr'de o gibi yasaklara çözüm bulmuşlar zaten abi işleyemiyoruz o suçları. 11cm arabayla bile rahat gezebilmek mucize burda
Cogu yerde olusan asil trafigin sebebi budur.Aslinda az biraz dusunceli olsa insanimiz trafik bu kadar cekilmez hale kesinlikle gelmez. Ist da 4 gun kaldim genelde taksi kullanmaya calismama ragmen sanki 4 yil gibi geldi. Yanimda tum dunyayi gezmis, yasamis Amerikali misafirim vardi gozlerine inanamadi trafigi ve insanlarin birbirlerne olan saygisizliklarini gorunce. Sinirleri sanki alinmis olan o insan bile trafikte kendinden gecti, cildirdi cogu zaman...Allah yardimcisi olsun hergun trafik cekmek zorunda olanlarin cidden cekilir dert degil.
biz de cezalar hazineye mali kaynak sağlamak için var; trafiği düzene sokmak ve insan güvenliğini sağlamak için değil.
yıl sonu yaklaştı. muhtemelen kota sebebiyle neredeyse her yerde çevirme var şuan
kemer , telefon vs ne bulurlarsa yazıyorlar
şu helikopterle takip edip kamyonlara ceza yapıştırıyorlarsa inşallah devam ederler o uygulamaya gece gündüz , tem oto yolunun anasını s. onlar zaten en çok. 3 şeridi kapatan şerefsiz bile gördüm hiçbiri birbirini geçemiyor yolu resmen bloke ediyorlar
Simdi haberlerde soldan giden kamyonlari aliyolardi fsm de.bundan sonra arayip direk bende sikayet edecegim ipneleri gercekten bu solu isgal edenlere uyuz oluyorum.bide adam polise ceza yazarsan seni mahkemeye veririm diyor:D
dün bir 207 rc le mans vardı 1.köprüden çıkınca kadıköy yönüne doğru. Öyle bir makas attı ki adam sağındaki toyotayı resmen emniyet şeridine sürdü. Bunları da takip etsinler helikopterle.
dünde 1. köprü yolunda golf7 yardıra yardıra gidiyodu şerefsiz öyle makasmı atılır. cesaret hapı içmiş resmen
aslında en güzeli rusya çin deki gibi araç içi kameraları zorunlu hale getiricekler siz o zaman görün şenliği youtube da mynet de tonlarca hatalı sürenlerin videoları yayınlanır polisde boş durmaz o videoları değerlendirir millete ceza üstüne cezalar yağar..