User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: acil yardım lutfen

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation acil yardım lutfen

arkadaslar basıma cok kotu birsey geldi. lutfen yardımcı olun.gecen gun pc de kullanıcı olusturdum.sonra silmeye karar verdim.ama silerken dosyaları siliyimmi dedi bende sil dedim(yeni koullanıcı zaten bsy kaydetmedim die...ama asıl kullanıcıymıs)unuttum tabi sil dedim.ve benim herseyim belgelerim dosyasındaydı hepsi gitti simdi easy rocover denedik ama olmadı.baska bi cozumu olan varmı ?ne yapabilirim?belgelerim cok onemliydi sistem geri yuklesek olurmu? veya baska birsey
    Fuck The System !!!

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisayarcılar tarihi geri alıp mı öle bişey yapıp silinenleri geri getirebiliyolar tabi format atmazsan.bi bilgisayarcıya git konuş bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Back Up yap

Bılgısayar acılırken sureklı F8e bas sora acılan ekrandan Sisten Geri Yuklemesini sec.

O yaptıgın ıslemın daha oncekı tarıhıne bır gun ata bılgısayar o gunden baslasın.
    KA Style

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol burak bi deniyim bakalım olcakmıolmaz dediler ama son sans umıt kesmemek lazım
    Fuck The System !!!

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işlemi yaptıktan sonra sonucunu buraya yazarmısın bende merak ettim.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

BarBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    recovery programlarını dene üsttekiler olmazsa.
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
    abi herkesin bi quatrosu olmamıs olabilir ama herkesin bi kuş serisi olmustur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi Valla Geri Yukledim Ama Dosyalar Bos Geldi Icindekiler Yok!mahvoldum Yaa.
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Recovery Yi De Denedik Olmadı.tekrar Denicem Ama Olmicak Gibi.recovery Tam Nası Kullancamı Bilen Varsa Anlatabilirmi Ayrıntılı.bide Hangi Surumu Fln Lazım Vs.
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla aynı olay benım basıma geldı 1ay önce..format atarken D ye aattım dosyaları...format atarkende karıstı gittii.10 gb lık verılerım var toplam ..sonra bı programcıya yaptrdık geldı butun dosyalar ama fotolar acılmadı sonra pıcasayı yukledım ordan kaydettım orjinallerını..

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu noktada en önemli olaylardan biri kesinlikle veri kaybettiğin pcye yeni bişiler yüklememektir.
    HDD da veriler hiçbirzaman üzerine başka veri kaydedilmedikçe silinmezler yani bi silgi işlemiyoktur asında eski kasetlerdeki gibi boş sanar üzerine kaydeder ....
    o nedenle pcye yeni veri kaydetme hatta açma pc yi ..
    diski söküp başka bilgisayara takarak veri kurtarmak daha doğru bir harekettir ...
    kaybolan veriler geri alınır çeşitli disk programları ile ancak eksiksiz olmaz mutlaka bozulan ve kaybolan bisürü dosya olucaktır.

içindeki verileri tamamen geri almak istiyorsan maddi değeri var ise bilgilerinin bu işi yapan bikaç pro firma biliyorum diski gönderiyorsun veriler geri geliyor ...

yada eyer mp3 flan gibi geri bulunabilicek veriler deil ise msnden görüşelim yardımcı olmaya çalışıyım ...
    pm atarsın ..
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlarında dediği gibi bu işlem yapıldıktan sonra direk makinadan diski söküp recovery programı kurulu olan başka bir pc de işlem gerekli.

Ancak uzun yıllar uğraştık bu işlerle geri getirilen dosyaların % 50 sinde karakter problemi dosya içerik problemi ve isimlerin belli bir karakterden sonra gözükmeme sorunlarına hazırlıklı ol.

Ve kulağınıza küpe olsun arkadaşlar account silecekseniz eğer hiçbir zaman profil bilgilerinden emin değilseniz silmeyiniz.

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu noktada en önemli olaylardan biri kesinlikle veri kaybettiğin pcye yeni bişiler yüklememektir.
    HDD da veriler hiçbirzaman üzerine başka veri kaydedilmedikçe silinmezler yani bi silgi işlemiyoktur asında eski kasetlerdeki gibi boş sanar üzerine kaydeder ....
    o nedenle pcye yeni veri kaydetme hatta açma pc yi ..
    diski söküp başka bilgisayara takarak veri kurtarmak daha doğru bir harekettir ...
    kaybolan veriler geri alınır çeşitli disk programları ile ancak eksiksiz olmaz mutlaka bozulan ve kaybolan bisürü dosya olucaktır.

içindeki verileri tamamen geri almak istiyorsan maddi değeri var ise bilgilerinin bu işi yapan bikaç pro firma biliyorum diski gönderiyorsun veriler geri geliyor ...

yada eyer mp3 flan gibi geri bulunabilicek veriler deil ise msnden görüşelim yardımcı olmaya çalışıyım ...
    pm atarsın ..

yazılanlar gerçekten doru...geçtimiz aylarda benimde başıma benzer bir olay geldi,HDD'nin çipi yanmış ve HDD'de açılmıodu,bi bilgisayarcıya götürdüm çipi deiştirdi falan filan ama yine olmadı.Son seçenek HDD'yi bi laboratuvara gönderiolar ve orda komple bilgilerine kavuşuosun hemde eksiksiz...Ama baya pahalı 600$ civarı demişti.Benim kuzenimin kocasıda bu konuda uzman bi firmada çalışıodu MI5'le felan çalışıolardı,HDD'deki silnmiş bütün bilgileri çıkartabiliolardı,ama HDD bi daha kullanılamıo ve bu süreç uzun bi süreçmiş burda da aynısını yapıolar mı bilmiorum,bi araştır istersen...
    çok geçmiş olsun...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hamster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılanlar gerçekten doru...geçtimiz aylarda benimde başıma benzer bir olay geldi,HDD'nin çipi yanmış ve HDD'de açılmıodu,bi bilgisayarcıya götürdüm çipi deiştirdi falan filan ama yine olmadı.Son seçenek HDD'yi bi laboratuvara gönderiolar ve orda komple bilgilerine kavuşuosun hemde eksiksiz...Ama baya pahalı 600$ civarı demişti.Benim kuzenimin kocasıda bu konuda uzman bi firmada çalışıodu MI5'le felan çalışıolardı,HDD'deki silnmiş bütün bilgileri çıkartabiliolardı,ama HDD bi daha kullanılamıo ve bu süreç uzun bi süreçmiş burda da aynısını yapıolar mı bilmiorum,bi araştır istersen...
    çok geçmiş olsun...

Hdd üzerinde herhangi bir nedenden dolayı elektronik board devreleri çalışmıyorsa çözümü kolay. Yeterki kafa , kafa motoru ve manyetik plakalar sağlam olsun. Defalarca Maxtor , Quantum ve Seagate HDD lerin boardlarını değiştirip kullanmışımdır. Bilgisayar işinde iseniz o kadar büyük meblalara gerek yok yeterki seri üretim aynı HDD den bir tane daha olsun elinizde veya bilgisayarcınızda tabi bunu size söylemezler data recovery adı altında dolarlarınızı alırlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hdd üzerinde herhangi bir nedenden dolayı elektronik board devreleri çalışmıyorsa çözümü kolay. Yeterki kafa , kafa motoru ve manyetik plakalar sağlam olsun. Defalarca Maxtor , Quantum ve Seagate HDD lerin boardlarını değiştirip kullanmışımdır. Bilgisayar işinde iseniz o kadar büyük meblalara gerek yok yeterki seri üretim aynı HDD den bir tane daha olsun elinizde veya bilgisayarcınızda tabi bunu size söylemezler data recovery adı altında dolarlarınızı alırlar.

Miami saolasın bu bilgi için o zmn ben bi araştırıyım benim HDD için,bakarsın kurtarırız.Bu arada bilgisayarcı o meblayı istedi ama ben wermedim
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet dikkatli bir şekilde ana kartı ( Board ) değiştikten sonra disktin çalışmaya başlar ye bilgilerini yedekleyip işini görebilirsin. Şimdiden geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boardu bulamazsam ben yardımcı olursun zannedersem?Pm'den msj atabilirim deil mi?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bu baya eski bi taktiktir
    hatta eski hddler bu sayede para ediyor mesela kafası bozuk içi gitmiş ama bordu sağlam ise bunlar topluyor bilgisayarcılar özellikle eski ve piyasada az bulunan modelleri...
    benim evdede var ole bi 20 30 hdd
    baya eskilerden yenilere devam ediyo seri
    ee mesleki hastalık Arşivcilik mecburen
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu baya eski bi taktiktir
    hatta eski hddler bu sayede para ediyor mesela kafası bozuk içi gitmiş ama bordu sağlam ise bunlar topluyor bilgisayarcılar özellikle eski ve piyasada az bulunan modelleri...
    benim evdede var ole bi 20 30 hdd
    baya eskilerden yenilere devam ediyo seri
    ee mesleki hastalık Arşivcilik mecburen
    Seni seni seniii. Zaten DarkSide lık gözünden akıyor bilgisayarcılık güzeldi be kanka. 98 de servise gittiğimde 100 usd bahşiş alırdım ama 2004 den sonra köşe başındaki cep telefoncuda bilgisayarcıyım dediğinde ben çekildim bu işten. Peşinden elektronik marketler peşinden elinde kalan bi hizmet satışınında gitmesi. Neyse germeyelim konuyu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hamster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boardu bulamazsam ben yardımcı olursun zannedersem?Pm'den msj atabilirim deil mi?
    Bu konu hakkında ben değilde ( Bıraktım Yıllar Önce ) Forumda bilgisayar işi ile ilgilenen arkadaşlar var onlar yardımcı olabilirler sanırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)