Oy için Devletini satan Suriyelileri getiren hükümet...
Orada kalan kedi yiyenler müslüman değil mi ? Buradakilerin de altında
hep lüx araçlar var. Paralı olanlar mı kaçtı Türkiyeye ?
Printable View
Oy için Devletini satan Suriyelileri getiren hükümet...
Orada kalan kedi yiyenler müslüman değil mi ? Buradakilerin de altında
hep lüx araçlar var. Paralı olanlar mı kaçtı Türkiyeye ?
Nasıl oluyor abi o iş her suv u olan elini kolunu sallayarak gelip gidebiliyormu dağdan
Valla iyiside vardır belki ama çoğununda allah cezasını versin. Antepte trafikte suriyedeki gibi kullanmaya çalışan mı dersin. O tv deki olay gibi işyerine acıyıp işe alınca seni çarpıp kaçan mı dersin ne ararsan var... Değil ekmek 1 kaşık su bile vermem ben bir kere tiksindim hepsinden yolda gördüğümde yol bile vermiyor üstüne üstüne sürüyorum umrumda da olmaz. Bıktım ben burda her yerde işe girmişler heryerde burası suriye gibi...
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda çözersiniz
bugün kemerburgaz tarafında kaza yapılmış çalıntı bir x6 ihbarı yapıldı akşam 8-9 gibi jandarmaya
Rabbim hayırlısıyla bulmayı nasip etsin, bunlara neden olanlarıda bildiği gibi yapsın inşallah !
Kesip parçalanma, hasarli araclarda yedek parca olarak kullanilma ihtimali de var.
Son dönemlerde suv satışları çok yüksek, hasarli arac sayisi da artiyor bununla orantili olarak. Cikma parca fiyatlari ortada, maliyetsiz yani çalinmis araci parcalayip piyasada eritmek cok kolay. Bence Suriye mevzusu "calinmis iste, bulamayiz.. ugrasamayiz" demenin kolay yolu.
haber geldi araç atışalanında bulunmuş hiç ümidimiz yoktu Allah yüzümüzü güldürdü :)
gözünüz aydın geçmiş olsun
geçmiş olsun hasar kaza bela yoksada iyi olmus ama dikkat edin/ettirin ufak tefek parcalar solundan sagından bişiyler almışlardır fln .+ (mesela bizim bir aracımızın koltuk arkası gozunden sırınga tüp lastik ve fazlası cıkmıstı)
guvenılır kaynaklardan gelen duyum ve haberler ırak suriye bolgesıne calıntı arac sevkıyatı oldugu
gözünüz aydın daha dıkkatlı olmanız dileği ile
herkese teşekkürler yarın teslim alıcaz inşallah arabayı ozaman bakıcaz eksik veya fazla bir şey varmı diye :)
Gecmis olsun nasil caldilar immo lu arac nasik caliniyr yav
suriyedeki k.ıraktaki bombalama araçları nerden gidiyor zannediyorsunuz ;)
Aracın bulunmasını özet geçiyim ; esenlerde asfaltlama çalışması var zabıta trafiki arıyor çekin şunu diye trafik gelip otoparka çekiyor . aracın içinde 07nzl73 mü ne bir plaka gözüküyor işten şüphelenip çalıntı olduğu anlaşılıyor bizi arıyorlar neyse abi arabayı almaya gidiyor aracın içinde bizim plakanın ruhsatı değil 07 plakanın ruhsatı bulunuyor aracı almak için yeni ruhsat çıkartılması gerekiyor hallolcak inş. Ama işin korkutan kısmı antalya plakası aynı renk bir tiguan a ait yani antalyadaki hemşerimin hiç bir haberi yokken belki o plakayla gasp yapılcak kundaklama yapılcak v.s yani HERKESİN DİİKKAT etmesi gereken bir durum söz konusu ..
geçmiş olsun gerçekten çok şanslıymışsınız.
Bu suriyeli olayının boku çıktı harbiden ak çocukları , her trafik ışığında sureyeli dilenciler türedi bizimkiler yetmiyormuş gibi. Bitane ruhsatsız alıp sıkıntı çıkartanı gebertip atıcaksın kenara töbe töbe ya :)