Çok iyi yakalamışsın abi helal.
Printable View
Plaka Olayını Bende Tahmin Ettim Yazık Antalyadaki Vatandaşa Haberdar Edin Adamı Bari Ceza Falan Gelirse İtiraz Eder :)
Merhaba Çok geçmiş olsun valla içim cızladı inşallah bulunur.
Arkadaşlar block engine gps sistemi taktırın.Size diyorum ama benim araçta da yok.
Geçmiş olsun, bulunmuş olması sevindirici.. plaka kapatma konusuna bende katılıyorum, sonuçta herşeyin mümkün olabileceğini göz ardı etmemek lazım.
antalya plakayı arabanın üstüne takamadan araba emniyete gelmiş oldu üstünde bizim plakalar vardı antalyadaki satıcıya bir ceza geleceğini düşünmüyorum ama yinede bir ararım
bu aralar iyice azıttı hırsızlar bulunur inş
Plaka olayını görünce aklıma geldi muhtemelen benim plakayı da kopyalamışlar, arabaya izmir-aydın yolunda ceza gelmiş ama araba hiç oraya gitmedi
app basılmaması lazım herkes plaka basıyor. sadece trafik plaka basma yetkisi olmalı. güzel görünüyor hoş görünüyor ama bakın sonuçları
gecmiş olsun.. ülkede acayip işler dönüyor kötü yerlere gidicek herşey karma karışık oldu bu işlerin altından kalkabilicek bi başbakan şart oldu...
heleki bu son radar hız kolidorları ve ağır para cezalarından sonra bu plaka kopyalama işi azıtıcak..