arkadaşlar şöyle bir siteye denk geldim daha önce bu siteden telefon kılıfı yaptıran varmı istediğimiz resmi basıp ıphone vs kapak yapıp gönderiyorlarmış fiyatta uygun site adı www.telefonkilifim.com/
arkadaşlar şöyle bir siteye denk geldim daha önce bu siteden telefon kılıfı yaptıran varmı istediğimiz resmi basıp ıphone vs kapak yapıp gönderiyorlarmış fiyatta uygun site adı www.telefonkilifim.com/
Kişiye Özel i Phone 5 Kapak. Kendin Tasarla - Tish-O
Alışveriş yapıyorum burdan ve kaliteli ürünleri var tavsiye ederim
En kötü ihtimalle az satılan modeller için de, fiyat farkı da olsa yapılması lazım. Mağazalarda s3 ve s4 çıktıktan sorna milyonlarca satmış diğer modellerin kapakları kenara atılıyor malesef.
Şimdi custom yapan çoğu sitede s2 yok. :/
Benim arkadaşım kendi laserle telefonunun arka kapağına yapmış o çok başarılıydı mesela. Stickerla yapılanlar pek güzel durmuyor. Tabi lazer vs. de baya maliyetli olacaktır.
Instagram: mutusgarage
Anladım, yolun açık olsun. 2-3 telefoncuyla da irtibata geçip onların dükkanına da reklam ve örnek verirsin. Ufaktan bu da katkı sağlar.![]()
http://www.imade.com.tr/(örnek olarak koydum umarım reklam sayılmaz)
Mesela şu sitede güzel tasarımlar mevcut, ama fiyatların da sticker olmasına rağmen fiyatları biraz yüksek. :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)