hoşbuldukda ben tanıtalı çok oldu kendimi 3-4 sene filan :)
Kurucu üyelerdeniz çok yazmam, ama bide mesajlarım siliniyo hep.(sebebini bilmiyorum)
Printable View
Yapmışsan kaza,
Eğil Altına bak keza;
Eğilmişse Şase
Kaldır at arabayı çöpe.
Demiş şair ...
ısıtılıp düzeltilen bir madde nasıl özelliğini kaybetmez yahu saçma geldi bana ha tmm virajda yamulmaz araba orda hemfikirim :D ama ne olursa olsun esneklik ve maddesel yapısında ısıdan kaynaklanan değişim sözkonusu olacaktır..ısıtılan bir yayı aracınıza takıp kullanın bir de aynı yayın orjinalini kullanın en basitinden bir örnek kiii bahsettiğimiz olay şase ;)
yok abicim bende seviyorum olmasalardı arabam çalışmıyodu :)
s14 cünün s14cüden başka dostu yok diyebiliriz ama :P
duruşu güzel ama geçmişi kötü arabanın yanlarken patladıgı bariz belli fotoda
hacı yolu bekler gibi bekliyorum valla
bu hafta duyduğum en güzel haber :D abicim
bi akşam biraraya gelelim abicim bi türlü beceremedik şu işi
ben bi yere gitmedim yahu kendini kontrol et yusuf ağa
ankaralı yusuf yarın akşam bişeyler yaparız belki ama çok az kalabilirim işe gidicem :(
tamam abicim oturur bi yerlerde bişeyler içeriz
halile filanda haber verelim
ok tamamdır
gereken düzeltmeyi yaptım amacım kimsenin arabasına laf sokmak ve ye kötülemek değildi ama buğra abinin de dediği gibi kazası büyük bir araca orjinal parasını istemek mantıksız biraz...ben tekrar sölüyroum orda ki hikaye lafımını temizlik ve fiyat bakımından söledim....kimsenin aracına *** atmak gibi bi niyetim olmaz öle bi insan değilim sonuçta herkez belirli paralar harcayıp belirli şekillerde imkanlarını zorlayarak bişeyler yapıyoruz bu nedenle bu şekilde suçlanmamam gerekirdi...
buğra abi zaten gerekenleri sölemiş forumu kirletmek yerine pm yoluyla görüşebiliriz....
forum ortamında olabiliyor böle yalnış anlaşilmalar neyse sorun yok topiği kirletmeyelim :)
z edıtıon da sunroof olmaz zaten :)
sahibinden.com araba.com vs. den önce burda sordurmak lazım. süpersiniz herkez dedektif gibi :D
Harbi yaa mustiden sonra biz zemzemli bile sayılırız Osman o arabayı sattı gibi bişey zaten dert etmeye gerek yok her malın kendine gore alıcısı var burda dikkat etmek gereken sey bence arabanın sahibi benim arabam hatsız dierekmi satıyor yoksa arabamın arkadan kazası var diyerekmi satıyor :)
arabanın sahibi soluktan dolayı boyayıp sağ arka çamurluğu değiştirdiğini söluyor..ama tekerde ve ya dilgilde bir sorun yoktu diyor...
Konu kilit pls uzamasın gereksiz boş muhabbet sıkıldım ben kendi adıma ...