Abiler Arkadaşlar 2 si arasında kararsız kaldım inceledim note 3 teknik özellik bakımından daha üstün ama ben kararsızım varmı beni yönlendiricek birileri ?
Abiler Arkadaşlar 2 si arasında kararsız kaldım inceledim note 3 teknik özellik bakımından daha üstün ama ben kararsızım varmı beni yönlendiricek birileri ?
Bende fikirleri merakla bekliyorum 4S imi satıp Note 3 e geçmeyi düşünüyordum![]()
iphone hastalığın yoksa note 3le iphone'u karşılaştırman çok saçma olur![]()
hem note 1 hem 5 kullanan birisi olarak söylüyorum. tabii ki 5s![]()
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Note 3 e haksizlik olmus bu karsilastirma...apple duvarlarla cevrili bir oda benim gozumde..
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
büyük telefon istiyorsan note3 istemiyorsan 5s bu kadar açık net cevabı
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
4 yıldır android kullanan biri olarak 3 gündür note 3 kullanıyorum samsung baya bi aşmış.Merak ettiğim acaba daha ne kadar ileri gidebilecekler.
iPhone 5 kullanıyorum, ios7 bana nefret ettirdi iphone' u malesef.. Kendine rest atması, hala sistemin tam oturmaması, kamera bazen yüksek ışıkta mor mor çizgiler yapması vs vs donup kitlendiği bile oluyor..
Note3 düşünmüyorum değil ama, 5s kullanan arkadaşım bunda herşey stabil diyor bilmiyorum. Sanırım ben maymun iştahlıyım insan iPhone' da sıkılıyor özgürlük istiyor.. Müzik Sesi atmak için bile ekstra programlar kullanıyoruz falan filan..
Birinde; note1 den beri telefona kendin yazı yazabiliosun, istediğin resimde dilediğin değişikliği ve notu alıp tekrar başka bir grafiğe endexleyebiliyorsun. Ekranını yarıdan bölüp her bişr yarısında aynı anda 2 tamamen farklı program kullanabiliosun. Excel-Word açıp değişiklik yapabilmek için özel programlarla uğraşmıyorsunHiç olmadı mailden açtığını gidip teline kaydedebiliosun. Sürerrrrr gider.
İphone bildiğin tiki oyuncağı arkadaşlar 3gs den beri ne devasa bir yenilik çıktıki?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
LG G2 çok iyi olmuş onuda düşün bence.Kamera,stabillik,menü güzel ve söylenene göre şuan piyasadaki en hızlı smart phone
-Bas be oğlum polis radar falan yok burda!
(CEZA YEDİ)
Note 3 'ün teknolojik olarak daha üstün, görsel olarak da çok daha güzel ve çekici, ayrıca kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Fakat bence tek eksi yanı, biraz fazla büyük oluşu ve malzeme kalitesinin iphone'a göre bence vasat olması.
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Samsung özellikleri vs açısından farklı bır boyuta gectı gercekten teknolojı anlamında mukemmel note 3 ve s4 fakat daha dandık bır kasa olamazdı sanırım. Iphone ılk cıktıgından berı normal vs s lı olan butun serılerını kullandım 4s den sonra s4 e gectım 3. gun yere ılk dususunde ekran darma duman oldu. Iphone 4 varken arabayla takla attım telefon arabanın bagajından cıktı hıcbırseyı yoktu 4s 3. katta balkondan toprak zemıne dustu bırsey olmadı kaç defa uzerıne yıyecek ıcecek dokuldu 1 2 gun sesı kısık cıktı sonra duzeldı. Fakat dusmeyı gectım samsung o kadar dandık bır kasa kullanıyor kı elınız kırlı dokundugunuzda bıle plastık aksamında leke bırakıyor uzerıne bısey dokulmesınden hıc bahsetmıyorum s4 um leş bır hal aldı ozellıklerınden ınanılmaz memnunum kesınlıkle apple ıle kıyaslanmaz ancak sadece kasası ıcın 5s gold almayı dusunuyorum. Telefona bebek gibi bakacaksanız hıc dusunmeden note 3 alın cok memnun kalırsınız s4 den bıle kat kat hızlı mukemmel bır telefon ancak benım gıbı bellı baslı sosyal platformları kullanıyorsanız ve dusurme vs konusunda titiz degılsenız 5s almanızı tavsıye ederım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)