Evet, bence de mantıklı özellikle de 150 hp' lik varsa ellerinde yıl sonu güzel fiyatlar değerlendirilebilir.
Printable View
Yaz başında bende sormuştum ne sedan ne sportback 1-2 tane donanımsız araba harici hiç benzinli yoktu.
F20 çok güzel bir araç ben sahibim e87 sahibide oldum e87 118 ve f20 116 kıyaslaması yapılırsa f20 çok daha güzel. Süspansiyon sertliği çok fazla hatta bir ara lastik falan diye düşündük ama bir çok kişiden duydum süspansiyonu sonra kafama takmayı bıraktım. Yüksek devirlerde tutup gaza oturduğunuzda verdiği gerilme hisside çok tatlı (özellikle spor modunda). Yakıt konusunda çok fazla yardımcı olamicam ben öyle şeyleri hesaplayan bir insan değilim çünkü benzini koyuyorum bitince alıyorum sonucta BMW ye biniyoruz :) ama sunu söyleyebilirim araba eco pro modunda comfortta olduğundan daha fazla yakıyor.
Audi de arac yok cekmeye basladi. Zorla bmw ye itiyorlar insani :D 1 serisinide malesef inceleme firsati bulamadim.
Suan bmw daha yakin duruyor ama halen kararsizlik icindeyim. Once yakit konusunu bi netlestirmek istiyorum.