Oncelikle herkese hayirli aksamlar dilerim
Bir konu hakkinda yardiminiza ihtiyacim var.Kars Sarıkamış ilcesinde kurulu yol yapi santiyemiz var.
Kamyon soforlerimizden abiler kirsalda bi koy yakininda bir goruntu cekmisler.
Gorunutuyu suanda burada paylasmam uygun olmaz ancak vahset denilebilecek derecede.hatta vicdani olan insanin asla yapamayacagi yapmayacagi vahset goruntuleri. Konu olarak detaya inmeden iskrnce ceken Yaban ayisinin kopeklere bogdurulmasi ve sert cisimlerle hayvana eziyet.tekme atan mi dersiniz kurekle vuran mi...
Olayi yapanlar koyluler.sozde musluman olan bu koylulerin vicdan yoksunu serefsizler oldugu videoda belli zaten.
Diyecegim o ki bu buyuk platformda hayvan haklari yada buna bagli derecede aktif kuruluslarda gorev yapan varmi.medya da olur.dusuncem bu serefsizlerin tamamiyla cezalandirilmasi..
Kesinlikle ticari bi amacim yok ne videoyu satacagim ne de kendi reklamimi yapacagim.hatta onplanda olmak istemiyorum.benim degilde ytkili kisilerin ilgilrnmesini istiyorum.
Sadece amacim ben izledim ve vicdan azabi cektim bu halde.bunu yapanlarin cezalandirilmasi.
Eger bu isle ilgilenebilecek gercek kisiler varsa brnimle irtibata gecerse cok memnun olurum..
Saygilar