Net bir tecrübem yok 1.7 dti ile, ama yoktur, 1-1.5 litre oynar maksimum 100 km'de.
Bilen arkadaşlar daha net yazar
Printable View
Net bir tecrübem yok 1.7 dti ile, ama yoktur, 1-1.5 litre oynar maksimum 100 km'de.
Bilen arkadaşlar daha net yazar
Ben de boluk komutaniyim. Rr ile gidip geliorum ise. Sen memur degil misin vb gibi bircok sozlu sacma taaruza ugruyorum... baban oldugu icin biraz daha alttan alip hesabi kitabi koy onune. Ayni paraya gelmesine ragmen ariza cikariosa olay baska seylerden kaynaklaniodur :)
Beni örnek verme ben evde takılan öğlen 1, 2 gibi dışarı çıkan oda gezip tozan hesabı kitabı bilgisayardan yapan bir insanım.
Düzenli ofise gitmiyorum herşeyi yoluna koydum diye. Genelde evde oluyorum. Çoğunlukla çıkarken trafikte araba kullanacağım zamanlarda çok sinirli olduğum için taksi kullanıyorum arka koltukta oturup IOS oyunları oynuyorum.
3 tane spor salonuna kayıtlıyım biri 10 KM diğeri 8KM 3. sü 2 KM yakınlıkta. 1. ve 2. ye araba ile 3. ye yürüyerek gitmeyi tercih ediyorum eğer 1. ve 2. ye toplu taşıma olsa giderdim çekmeköyün dağında onlarda mecbur araba.
Yazlığa giderken bile araçları çekiciye yükleyip uçakla gidiyorum.
6 km için papaz olma babayla, toplu taşıma yakın mesafede iyidir :)
Ben kendimi bu yorumdan ayrı tutuyorum :D
Ben eşim aynı güzergahta işe gidiyoruz çocuğu sabah kayınvalideme bırakıyorum ordan kayınçomu alıyorum yine yol üstünde bırakıyorum şimdilik yakıtım şirketten yarın öbür gün devir durumu var o yüzden dizel az yakan bir araba almam şart gibi.
adam toplu taşıma olarak bir tek uçak kullanıyormuş :)
Bahsedilen km 10 KM hacı ya çok uzun değil 15 dk de minibüs gider yani.
Ümraniyede işim olduğunda ben minibüse biniyorum ama 25 kişi ile birlikte :) Araba sokmaktan çok daha iyi bişey.
Muhteşem bir ter kokusu oluyor ama olsun bunaldığım zaman inip yürüyorum.
Ha bir de universite zamanı istanbula geldiğimde bu sarı minibüsler vardı dünyanın 7. harikası gibi geliyordu günün 24 saati taksim cadde arası gidip geliyorlardı asudhsad
toplu taşıma medeniyet ancak türkiye özellikle istanbulda değil. sanırım pek toplu taşımaya binmiyorsunuz. hergün metrobüste turşu oluyoruz :D . işyerimin otoparkı olsa veya free parkedebileceğim bir yer olsa hiç düşünmeden araçla gidecem işe. sosyal sorumluluk falan umrumda değil
toplu tasıma kullanma taraftarayım bende...
ama düşünün toplu tasıma olan minubusle 50 dk de evime gidebiliyorum aksam.... aracımla ise ne dur kalk yapıp yolcu indirip bindiriyorum...nede uzun yollardan gidiyorum...kestirmelerden yardırıp geliyorum 20 dk ye...
her gun yarım saat hayatımın trafikten calınan zamanımı kurtarabilme sansım varsa onu kullanmak isterim...
Özgür bende karşıya taşındıkdan sonra toplu taşıma kullanıyorm ben şanslıyım trafikle metrobusle işim yok
metro+vapur(marmaray)+otobus yapıyorm güzergah temiz vasıtalarda aşırı sıkışıklık yok 1.25 tl ye işe ulaşıyorum :D
dün işim nedeniyle arabayla geçtim allah yardım etsn her sabah köprü geçenlere. ve zevkine sırf arabayla geçenede allah akıl fikir versin cekilir dert değil yaw.
Olm adamlar bin yılın projesi marmarayı yaptılar marmaraya binin aushduashduahsudhasd
Binme diyorsa binmeyeceksin arkadaş...... Babalar herşeyi bilir
babamla ben vardıyalı çalıştığımız için ıkımız de 2 tane arac kullanıyoruz 3 km gidiş 3 km dönüş . Ama bizim ev mustakıl ve Allahın dağın da olduğundan zorunlu araba kullanıyoruz bızım eve ne yurunuyor ne de kışın motora bınılıyor en son eve yurumeye kalktıgımda 16 yasındaydım ve yabanı kopek ısırmıstı benı o gunden sonra yurumeye tovbe ettım :D evın tek cocugu olduğum için zorunlu araba cektiler altıma :D