OnurD. Nickli Üyeden Alıntı
Yıllır önce Komple Hella ürünleri kullanarak yaptığım bi-xenon farlarımla 2 adat Tuv muayenesinden sıkıntısız geçmiştim. Taa ki Geçen haftaki üçüncü muayeneme kadar. Far yükseklik ayarınızın çalışması lazım (Far çanağına montaj yapıldığından genelde çalışır zaten sıkıntı yok) Ve Far yıkamanızın olması lazım (Bende far yıkama yok). Bu 2 şart olmadan muayene istasyonları "artık" ağır kusur veriyorlar ve geçirmiyorlar.Problem yaşayıp Benim Gibi D2S mercek kullananlar şanslılar; h7 ampul alıp kenarlarını traşlayarak merceğe monte edip xenon beyninide geçici olarak söküp girdiğinizde sorunsuz geçiyorsunuz.
Kaliteli malzeme ve iyi işçilik olan bi-xenon mercekli fardan daha iyi ve karşı tarafı rahatsız etmeyen bir sistem yoktur. Tavsiye edilir.
Ben mevcut merceğim ve h7 lerle devam ediyorum. Aracı satacağımdan dolayı elimdeki 1çift Hella Beyin ve D2s için 1çift hella trafo(ateşliyicide diyen var, ampulun arkasına monte olan siyah şey) boşa çıktı. 2 takımda D2S ampul (1 takım sunpart 1 takım philips) te aynı şekilde boşta. sunpartlardan biri patlak diye hatırlıyorum o yüzden 3 tane var diye düşünelim. İşine yarayan olursa özelden yazsın dönüş yaparım. Konu hakkında yakında ilan açıcam ancak foto çekmeye zaman bulamadığımdan açamadım henüz.