User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
58 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vucut geliştirme konusu hakkında

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vucut geliştirme konusu hakkında

Konu silindi açıklama yapmadık ama abuk sabuk saldırılar olmaya başladı onlar kendini gayet iyi biliyor o yüzden açıklama yapma gereği hissettim;

1. Konuyu ben kendimce silmedim; Özgün silinmesini istedi ve silindi.
    2. Alper'i konuda yerden yere soktunuz, facebook'undan belki paylaşılmasını istemediği resimleri aldınız foruma yapıştırdınız, düzgün bir şekilde yapmayın diye uyardım ayıptır dedim dinlemediniz.

Her bir yandan saldırdınız, rencide ettiniz. Bunun üzerine ben aynı şekilde birine davrandığım zaman beni günah keçisi ilan ettiniz.

Oysaki 1 gün önce başka bir adamın nişan resimlerine kadar aşalamak için paylaştınız. Ben o gün çok sinirlendim bir çoğunuzu banlamam gerekirken sinirlerime engel oldum ve yapmadım.

Bunun üstüne ben siz gibi davranmaya başlayınca; bana cephe aldınız ve abuk sabuk laf sokmalar, arkamdan konuşmalar iğnelemeler falan yapmaya başladınız.

Çuvaldınızı başkasına batırmadan önce biraz kendinize batırın bazı şeyleri anlayacaksınız zaten.

Birde sevdiğim adamların bana bunu yapması gerçekten şu ortamın ne kadar bozuk bir ortam olduğunu gösterdi tekrardan bana.

Burada dostluk yok bunu iyi bilin çıkarları doğrultusunda herkes kardeş, çıkarları değişince herkes birbirini satar. Yazık.

Konunun niye kilitlendiğine gelince; siz yaparken iyi ama başkası aynı hareketi size yaptığında çok kötü ve keyifce siliniyor o konu size göre.

Kaldıki çoğu moderatör arkadaşım o konunun olmasını dahi istemiyordu. Araba forumunda neden böyle bir konu var diye biz yönetim bölümünde tartıştık.

Ben konuyu takip edeceğimi belirttim ve sildirtmedim. Her atılan mesajı tek tek okudum. Mesajları sorun teşkil etmemesi için düzenledim yada sildim.

Ama artık uğraşmayacağım; Özgünde silinmesini istediği için silindi.

Abuk sabuk farklı konularda yorum yapmayın gelin içinizi bu konuda dökün. Delikanlı gibi dökün yüzüme gülüp arkamdan söverek değil; direk yüzüme söverek.

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılan foto paylaşımlarını görmüştüm ancak iki kişi arasındaki samimiyeti gözönünde bulundurarak normal karşılamıştım demek ki öyle değilmiş..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada dostluk yok bunu iyi bilin çıkarları doğrultusunda herkes kardeş, çıkarları değişince herkes birbirini satar. Yazık.
    katılıyorum

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozgun abı ıstedı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgun abı ıstedı?
    Abi yazıyor yukarıda özgün konu kaldırılsın dedi kaldırıldı.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özgün niye telefonda hilmiye benim haberim yok diyor ? Ya özgün yada sen yalan söylüyor..

5 senelik konu 1000 küsür sayfa, binlerce post.. Sen konuya dahil olana kadar mevzu hiç çıkmadı, ilk miniksler sonra uğurbora ile tartıştın.. Alper konusu tam komedi zaten muhabbeti bile yapılması saçma he diyip geçilcekti 55,5 cm biceps he he

Araba forumunda bencede olması saçma ama sitede bu olmaması gereken bi o kadar da konu var..

Olsun olmasın VG konusu sorun değil ama bu konunun ortadan yok olmasının baş mimarısın Olgar kabul et.

Selametle
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen gece ozgun abıyle konustuk daha haberım yok dedı adam o nasıl olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgün niye telefonda hilmiye benim haberim yok diyor ? Ya özgün yada sen yalan söylüyor..

5 senelik konu 1000 küsür sayfa, binlerce post.. Sen konuya dahil olana kadar mevzu hiç çıkmadı, ilk miniksler sonra uğurbora ile tartıştın.. Alper konusu tam komedi zaten muhabbeti bile yapılması saçma he diyip geçilcekti 55,5 cm biceps he he

Araba forumunda bencede olması saçma ama sitede bu olmaması gereken bi o kadar da konu var..

Olsun olmasın VG konusu sorun değil ama bu konunun ortadan yok olmasının baş mimarısın Olgar kabul et.

Selametle

Özgün hatırlamıyor bile beni bugün aradı niye sildin diyor bende sen sil dedin dedim haa diyor. Adam hatırlamıyor bile unutmuş.

Ben baş mimar falan değilim. Yazı bile geldi konuyla alakalı o an uçacaktı. Ben ilgilencem dedim yine kapattırmadım.

Bu kadar o konu ayakta dursun diye uğraşacakken ben mi kapattırdım.

Kusura bakmayın ama siz kapattırdınız.

Alperi aşalarken iyiydi, ben birine aynı muameleyi yaptım ben mi;

GÜNAH KEÇİSİYİM?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen gece ozgun abıyle konustuk daha haberım yok dedı adam o nasıl olucak
    Ateş bir kez daha özür diler misin benden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ateş bir kez daha özür diler misin benden.
    yok abı dılemem bana kelalperı savundum mavundum deme senın attıgın mesajda bende duruyo ben sana ozgun abının bana hılmı abının yanında soyledıgını soyledım sende oyle olmadıgını kendısının soyledıgını gosterdın sıkıntı yok yanı

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan foto paylaşımlarını görmüştüm ancak iki kişi arasındaki samimiyeti gözönünde bulundurarak normal karşılamıştım demek ki öyle değilmiş..
    Yoooo aynen oyle Alper cok rahatsiz olsa lafini esirgemez yazardi bana

Ben alperin olgara rahatsizlik duyuyorum diye sikayette bulunacagini sanmiyorum

Tamamen olgarin kendi dusuncesi dogrultusunda olduguna inaniyorum ve ayrica olgar sananeki alperle benim aramda olan birseyden alperde benim fotolrimi alabilir facebooktan

Kendi kafana gore konuyu siliyorsun

Senden tecrubeli yillarini bu spora adamis insanlar ile tartisiyorsun onlari daha 1 senelik sporcu bile olmadan ezmeye kalkiyorsun ve yapiyorsunda sonra oblar sana birseyler soylediklerinde ve sana dgrusunu anlatiklainda bozuluyorsun konu siliyorsun

O son konuyuda alperden dolayi silmedin ugurla tartistn onla bunla takistin kendi mevzuna sildin bunu sallama bari benim olayimin arkasina ne saklaniyorsun kendi mevzunda cileden ciktin konu sildin

Niye suclu benmisim gibi gosteriyorsun ?

4 senedir duran konuyu geldin 4 ayda mahvettin sen kilo vermemis spor yapmiyorken hic boyle seyler olmuyordu modlar mdehale bile etmiyolardi biz kendi aramizda cozuyorduk

Sen geldin konuya dahil oldun bi ustunluk taslamalar br en iyi benim en cok ben biliyorum tavirlari
    Sonra ne oluyorsa oluyor hemen taetismya basliyorsun insanlar ile

Sonra konu siliyorsun sclusuda ben oluyorum

Buguj ozgunle konustum bana kendisinin haberi olmadigini soyledi ikinci senin actigin konunun kapandigindan
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse işin özü budur. Binlerce body forumu mevcut bu konuları orada konuşabilirsiniz. Ha konuyu sildim diye düşman olacaksanız bana bakın yine diyorum zerre kadar umurumda değil arkadaşlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoooo aynen oyle Alper cok rahatsiz olsa lafini esirgemez yazardi bana

Ben alperin olgara rahatsizlik duyuyorum diye sikayette bulunacagini sanmiyorum

Tamamen olgarin kendi dusuncesi dogrultusunda olduguna inaniyorum ve ayrica olgar sananeki alperle benim aramda olan birseyden alperde benim fotolrimi alabilir facebooktan

Kendi kafana gore konuyu siliyorsun

Senden tecrubeli yillarini bu spora adamis insanlar ile tartisiyorsun onlari daha 1 senelik sporcu bile olmadan ezmeye kalkiyorsun ve yapiyorsunda sonra oblar sana birseyler soylediklerinde ve sana dgrusunu anlatiklainda bozuluyorsun konu siliyorsun

O son konuyuda alperden dolayi silmedin ugurla tartistn onla bunla takistin kendi mevzuna sildin bunu sallama bari benim olayimin arkasina ne saklaniyorsun kendi mevzunda cileden ciktin konu sildin

Niye suclu benmisim gibi gosteriyorsun ?

4 senedir duran konuyu geldin 4 ayda mahvettin sen kilo vermemis spor yapmiyorken hic boyle seyler olmuyordu modlar mdehale bile etmiyolardi biz kendi aramizda cozuyorduk

Sen geldin konuya dahil oldun bi ustunluk taslamalar br en iyi benim en cok ben biliyorum tavirlari
    Sonra ne oluyorsa oluyor hemen taetismya basliyorsun insanlar ile

Sonra konu siliyorsun sclusuda ben oluyorum

Buguj ozgunle konustum bana kendisinin haberi olmadigini soyledi ikinci senin actigin konunun kapandigindan
    Yazdım yukarı ve mesajın print screenini attım.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ewe gidiorum ben temizlicem kendim acicam. Skinti yok dagilin

Ben temizleriz die silin dedim silnmedi aslinda siz goremiosunuz sadece bugun hilmi konustm konum silindi dedi ondan haberim yok deyip olgarla konustum zaten konu temizlenip yeniden acilicak sakin olun deka vururum hepinize heeeeee
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O sana onu soyleduyse oda senin yzunden ogun sen saldiriyordun ugura unuttun mu ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ewe gidiorum ben temizlicem kendim acicam. Skinti yoi dagilin

Ben temizleriz die silin dedim siljnmedi siz goremiosunuz sadece bugun hilmi konum siljndi dedi ondan haberim yok deyip olgarla konustum zaten konu temizlenip yeniden acilicak sakin olun deka vururum hepinize heeeeee
    testestoron duser kılo alırız yapma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O sana onu soyleduyse oda senin yzunden ogun sen saldiriyordun ugura unuttun mu ?
    Ondan önce de sen alpere saldırıyordun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan benim yüzümden konu silinmiş gibi yazmışsın. Bana ne amk koydularsa resimleri koydular kendi ayıpları. Yok 25 kg concentration çalışamazmışım. Neden yasalara mı aykırı. Göki ayrı komedi. Yüzyüze ayrı buraya gelince ayrı laf sokma çabaları. Ulan aynı salonda spor yapıoruz Orhan orada. Orhana sorsan hayır dese yalanım ortaya çıkmayacak mı? Orhan benim için yalan mı söyleyecek.
    55.5 santim kolum var diyorum yağlısın diolar ulan ben yağsızım kuruyum diye bir iddiada mı bulundum. Evet 55.5 cm ama ne olduğu ne olacağı ortada. O kol hiç bir zaman 41 e inmez. ben dedim 52ye insin. Ulan hadi 49 olsun bana ne. Kiminki daha büyük yarışması mı yapıoruz. Phil Heat en büyük olduğu için mi kazandı Mr. Olimpia yı. Takıldıkları konuya bak. Amk 1 yıldır eline dumbell alan konunun kompetanı. Ben her programımı hocaya sorarım. Kendim bilmio muyum netten program çekip çalışmasını. Adamın mesleği o. Sizlerin mesleği ne? Takılmayın böyle şeylere iyi sporlar.
    IN BOOST WE TRUST

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan benim yüzümden konu silinmiş gibi yazmışsın. Bana ne amk koydularsa resimleri koydular kendi ayıpları. Yok 25 kg concentration çalışamazmışım. Neden yasalara mı aykırı. Göki ayrı komedi. Yüzyüze ayrı buraya gelince ayrı laf sokma çabaları. Ulan aynı salonda spor yapıoruz Orhan orada. Orhana sorsan hayır dese yalanım ortaya çıkmayacak mı? Orhan benim için yalan mı söyleyecek.
    55.5 santim kolum var diyorum yağlısın diolar ulan ben yağsızım kuruyum diye bir iddiada mı bulundum. Evet 55.5 cm ama ne olduğu ne olacağı ortada. O kol hiç bir zaman 41 e inmez. ben dedim 52ye insin. Ulan hadi 49 olsun bana ne. Kiminki daha büyük yarışması mı yapıoruz. Phil Heat en büyük olduğu için mi kazandı Mr. Olimpia yı. Takıldıkları konuya bak. Amk 1 yıldır eline dumbell alan konunun kompetanı. Ben her programımı hocaya sorarım. Kendim bilmio muyum netten program çekip çalışmasını. Adamın mesleği o. Sizlerin mesleği ne? Takılmayın böyle şeylere iyi sporlar.
    Puahahahahahhahahah

Senle ne zaman VG konusunda alışveriş yaptık yada antrenman ?
    Sana hiç bi zaman iyi bi yorım yapmadım, yapmam da çünkü kg lisin..benim kg kadar göbeğin var .
    Aynı salonda olmamız neyi değiştirir, tarikat mıyız biz salonda ayrı burda ayrı diyosun güldürme beni.. Ben en yakınımdan bile lafımı esirgemiyorum size o garip geliyor..

Edit: senle salonda 3 kere karsılaştık oda kapıda sen giderken..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)