Konu silindi açıklama yapmadık ama abuk sabuk saldırılar olmaya başladı onlar kendini gayet iyi biliyor o yüzden açıklama yapma gereği hissettim;
1. Konuyu ben kendimce silmedim; Özgün silinmesini istedi ve silindi.
2. Alper'i konuda yerden yere soktunuz, facebook'undan belki paylaşılmasını istemediği resimleri aldınız foruma yapıştırdınız, düzgün bir şekilde yapmayın diye uyardım ayıptır dedim dinlemediniz.
Her bir yandan saldırdınız, rencide ettiniz. Bunun üzerine ben aynı şekilde birine davrandığım zaman beni günah keçisi ilan ettiniz.
Oysaki 1 gün önce başka bir adamın nişan resimlerine kadar aşalamak için paylaştınız. Ben o gün çok sinirlendim bir çoğunuzu banlamam gerekirken sinirlerime engel oldum ve yapmadım.
Bunun üstüne ben siz gibi davranmaya başlayınca; bana cephe aldınız ve abuk sabuk laf sokmalar, arkamdan konuşmalar iğnelemeler falan yapmaya başladınız.
Çuvaldınızı başkasına batırmadan önce biraz kendinize batırın bazı şeyleri anlayacaksınız zaten.
Birde sevdiğim adamların bana bunu yapması gerçekten şu ortamın ne kadar bozuk bir ortam olduğunu gösterdi tekrardan bana.
Burada dostluk yok bunu iyi bilin çıkarları doğrultusunda herkes kardeş, çıkarları değişince herkes birbirini satar. Yazık.
Konunun niye kilitlendiğine gelince; siz yaparken iyi ama başkası aynı hareketi size yaptığında çok kötü ve keyifce siliniyor o konu size göre.
Kaldıki çoğu moderatör arkadaşım o konunun olmasını dahi istemiyordu. Araba forumunda neden böyle bir konu var diye biz yönetim bölümünde tartıştık.
Ben konuyu takip edeceğimi belirttim ve sildirtmedim. Her atılan mesajı tek tek okudum. Mesajları sorun teşkil etmemesi için düzenledim yada sildim.
Ama artık uğraşmayacağım; Özgünde silinmesini istediği için silindi.
Abuk sabuk farklı konularda yorum yapmayın gelin içinizi bu konuda dökün. Delikanlı gibi dökün yüzüme gülüp arkamdan söverek değil; direk yüzüme söverek.
Saygılar.