ne 55 santim miş arkadaş :)
Printable View
ne 55 santim miş arkadaş :)
2 saattir arıyorum seni açmıyorsun teli. Whatsupdan yazıyorum geri bile dönmüyorsun. Evet göki gerçekte farklı sanal ortamda farklısın.
Bunu bugün öğrendiğim için seni telefon ile arıyorum ama açmaman çok üzücü. Kusura bakma bir insana kanka diyorsan ve o insanın sevmediğin huyları varsa önce ya kardeşim sen şöyle böyle yapiyorsun bence yanlış demelisin.
Ben hilmilerle olan tartışmamda sana whatsappdan yazdığımda boşver kanka onlar öyle derken burada önce hilmilerle tartıştın diyorsun.
Kaldı ki ben hilmileri kırdığımı düşünüp daha sonra onlarla whatsappdan konuştum ve helalliklerini istedim yüzü burda gelsin söylesin. Hala hilmiler hilmiler demeninde ne anlamı var bilmiyorum.
Hilmiler gokiler alperler birakin kari gibi dedikoduyu
Konuyu acin olsun bitsin
Senin kilon kadar göbeğimin olmasından sana ne amk. Benim tercihim bu. Ben hiç bir zaman body building için çalışmıyorum bunu anlayamıosunuz. Ben adrenalin yani max kg ı kaldırmak için çalışıyorum. Başkalarının kaç kg kaldırdığı da umurmda değil. Önemli olan kendi kendimle yarışmam. Geliştiğimi görmem. Bi önceki idman 5 kg çalışıosam bir sonraki idman 5.5 kg çalışmaya uğraşmam. Yoksa ben şimdiye kadar çıkıpta nasıl olmuşum diye resim koymuşum. Ulan evli barklı 38 yaşına gelmiş adamım. Bundan sonra karı kız peşinde mi koşucamda kilo verip şekile girmek için çılgın diyetler yapıcam başkaları baksında imrensin diye uğraşıcam. Bana ne. Sizin sporun ne olduğunu unutuosunuz. Amacı güzellik yarışmasına çeviriosunuz. Hiç birimiz ne Ronnie ne phil ne de jay olamayacağız. Bu kadar sayfa yazıldı çizildi bir kere Ziya Hoca yorum yazdı mı. Yazdıklarınıza inanın bi taraflarıyla gülüyordur.
Ya olm öyle bi yazıyosun ki sende bende evliyim cocugumda var karı kız baksın diyemi yapiyoruz a.k bu sporu ilahi alper.
Vallaha baydım şu a.k vucut konusu yüzünden sevdiğim adamlar bana cephe aldı böyle dünyayı s*keyim yani. Üzülüyorum üzülmüyor değilim ama bu adamların bana gelipte şurda yanlışsın demediklerine üzülüyorum. Onat dedi helal olsun ona.
Ateşde dedi ama goki hiç bişey demedi üstüne destek oluyordu bana vay be
ya abi bana ne kimin ne için yaptığından. Ben orada yazdım benim umurumda değil nasıl göründüğüm. Şu amk kolunu düzeltsemde antremana yeniden başlasam başka bişey istemiyorum. Amk 5 kg dumbelle press yapsam umrumda değil.
Hilmi ben kimseye konuyu falan şikayet etmedim. Yorumlarımı da sildim.
Ama bi konuda harbi ayıp ettin. Facebooktaki eşimle nişan fotoğraflarımı alıp yayınlamak neden amk. Orada başka resim mi yoktu. Bide yazmışsın alsın o da koysun die. Neden yapiim bi anlamımı var. Sen beni *** ettiğini falan mı sanıosun. ben 150 sen 130 kilosun. Bana ettiğin laflara bak. Ayıp. Sadece ayıp hacı.
Erkekli erkekli mi bakıyorsunuz la birbirinize?
Karı kız bakmayacaksa kasa ne gerek var, gezeriz götlü göbekli mağara adamı gibi :D :D
Yaw arkadaş bu benim görüşüm size ne amk. Ben şekle girmek için yapmıyorum siz nerenizle anlıosunuz. monitörü gözünüzle okuyacağınız yere koyun yanlış yerlerle okuyup yanlış manalar çıkarıosunuz.
yav herkes kendı sporunu yapsın su topıcte bence kımse kımseye akıl vermesın hala anlamıs deılım adam ıyıyse masallah de gec ..zaten bu ıse baslayacak arkadaslar soru soruyr dıger turlu kım ne toz kullanmıs kım kac basmıs bırakın herkesın kendı spor hayatı herkesde bu takvıyeler aynı olcak dıe bı kaide yok kolay gelsın ben sakatlandım 2 ay bıraktım sporu bugun:)
55.5 buyuk bır rakam 13 senelık body hocamın bıle 53 cm
Bu sporu başkaları için yapanlar en fazla 2-3 ay sonra bırakıyordur zaten herkes kendisi için yapıyordur bir şeyler, kimin ne yaptığı da kimseyi ilgilendirmez ama ciddi anlamda gelişim sağladıklarını düşünüp o kişinin bu doğrultuda başka şahıslarla sidik yarışına girmesi ayrı bir konu..Kıyaslama illa ki olur ama kişinin hedefleri baz alınarak ve ne şekilde, ne ölçüde, hangi üslupla olduğu önemli benim için.
Vg konusuna yazan birkaç tane bilgili ama bilgili olması bi kenara benim için önemli olan harbi, delikanlı gibi yazan üyeler dışında pekte önemsediğim söylenemez.En ufak bir şeyde tartışmaya giriliyor :rolleyes: yok senin götün büyük yok senin göğsün eksik yok kolun bacağından kalın..Doğru bir üslupla, doğru bir şekilde bilgi alışverişi olmasını diliyorum...
ben eskıden cok yazardım sımdı yazmıyorum dusundumde banane ya adama bırsey desek kızıyor..bana deseler ben hıc kızmam acıkcası bu işin sonu yok valla herkes sıkı çalışssın yazın meyvlarını alırız
yok arkadaş 55.5 falan değil kolum 30cm amk. pipimde 2cm ya var ya yok. Takıldığınız konuya bak. Yaw senin body hocan geliodur 90 kg. Ben geliorum 150 kg. Onun boyu 170 tir benim boyum 188. Onun biceps i incedir (ki ince değil) benim anatomilk olarak kalındır.
benim kol bayağı kaslı arkadaşlar ona göre konuşalım yani :D:D bu arada kelalper çok spor gazetesi okuyor heralde
10krktr yanlış msj