yaaa noluyo beyler söyleyin msuprayı başka nası izlicem
Printable View
yaaa noluyo beyler söyleyin msuprayı başka nası izlicem
www.ktunnel.com
www.vtunnel.com
bu adreslerden birine girip "begin browsing" tuşuna bastığınızda youtube'a girip her zamanki gibi youtube'u kullanabilirsiniz...
ben sıldm aga sora sakata gelmıyelım
yaw ozmn soleyın yapalm kardesm yol gostern:D
ne programmıs anasını satıyım:)
avıra ıle 4 tane tespıt ettı ve sıldım, avg 8 yukledım onla cıkanlarıda sılıcem sımdı gercı avıradan cok memnundum;)
Bende yukledim youtube calışıo bir sorun yok.şimdi ne yuklicez bilgisayara ya biton iş cıktı uğraşamam :)
NOD32 kafayı sıyırdı bnm pc de :D sanırım patlıcaktı pc :D
Walla ben bittim super anti spyware remover bile detect yapmıo. Offff Offfff. :(
Bi de iş bilgisayarım bu... :(
Uyari kobay iptal kobay iptal :D :D
TopLucak patLadık gaLBa :) AVG de tarama yaptim bikac trojan buLdu ama pc oLdukça çok yawaşLadi büyük ihtimaL bundan oLdu. Sayfaya tıkLıyorum 15 20 sn sonra acio :D Format aticam mecbur.
Ayrica forum görewLiLerimiz konu başındaki Linki haLa neden siLmediLer anLamiş değiLim Gören indiriyor.
Arkadaşlar link trojan içermesi sebebiyle kaldırılmıştır.
Zarar verir vermez bu tartışılır bunu hemen görmemiz mümkün olmayacagından , ve bircok virüs taraması sonucu trojan olarak gözükmesinden ve anasayfasının pek iç açici olmamasından dolayı konuyu kapatıyorum.
Eger buna ragmen linke ulaşmak istiyorsanız , konu sahibi arkadaşa özel mesaj olarak isteyebilirsiniz.
Bilgisayarlarınızdaki bu linkteki sorunlarınızdan hiçbirşekilde TechTurkey sorumlu degildir.
Belirtiriz.