merhaba arkadaşlar bu iki arac arasında kararsız kaldım..
41 42 bütçe ile her iki araçdanda buldum
2008 model cooper S mi yoksa
2010-122 lik (cam tavan yok ) rocco mu
![]()
rocco
cooper S
merhaba arkadaşlar bu iki arac arasında kararsız kaldım..
41 42 bütçe ile her iki araçdanda buldum
2008 model cooper S mi yoksa
2010-122 lik (cam tavan yok ) rocco mu
![]()
Mini'nin sekli yeter diyorum...
Rocco Kizilay dagitmis gibi oldu artik...
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Scirocco'nun bence bir esprisi kalmadi artik, 2002 duz Mini Cooper bile hala "aaa Mini Kupir"
Surus zevki olarak da 2008 Cooper S, 122'lik Scirocco'dan cok daha tatminkar
cooper sert bir araba roccoya göre ama yerinde olsam cooper alırdım gidişi görüntüsü kalitesi o fiyata alınacak en iyi araba
[QUOTE=mutti61;7165416]cooper da kalite konfor.. görünüş yok muayrıca rocco boş modeli[/Qcooper s var arkadasımda onuda kullandım bındım abımde roccoda var onada bı cok kez bındım kullandım cooper da kalıte tabıkı yok demıyorum ama bı rocco kadarda kalıtelı ve konforlu degıl...
tabiki cooper s alırdım .
sızın hangısı daha cok hosunuza gıdıyosa onu alınrocconun esprısı kalmamıs dıyenlerede e 350 cdtı da heryerde goruyorum sokak aralarında ankara sentepede,cın cınde buna bakarakmı araba alıyosunuz sız yada mılletın yorumlarına goremı arabaya bınıyosunuz anlamıyorum... sizın hosunuza hangısı daha cok gıdıyosa hangısıne ıcınıza daha cok sınıyosa onu alın
![]()
evet o yuzden zaten kararsız kaldım bu benım eski aracım bunun gibi bi tane daha alıcak param olsa tamam
Uploaded with ImageShack.us
Ya arkadas su mevzu kanser hastaligi gibi oldu.
Adam 122 lik roccoyla cooper s den bahsediyor sense 160 liga gecip bide ortalik .kistiriyosun
Sorulana cvp verin arkadas icin kafii.
Bide kizilay mevzuna cvp veriyim.hani bi tabir vardir "verse camii avlusunda ..." die biliyosunuz dimio ayar iste.
Dr.Ecu
bu iki arac arasında tercih yapacak olsam 122lik roccoyu tercih etmezdim acıkcası.. cooper i alın derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)