Kesinlikle butun sikintim bu internettem ratgele alip piyasayi dusurse tamamama amaci tek benim arabami kotulemek bu serefsizin
Printable View
şikayet ettim..
Cok teskkur ederim allah razi olsun arkadastan da sizden de ..
Bu arada o cekemeyen fake ilan acan arkadas da bu eziklikle cok ilerleyemez seviyesiz pic
Bu arada ilan bende hala silinmemis gorunuyo ama goren arkadaslar sikayet etmeye devam ederse sevinirim cok tesekkurler
şikayet edildi
arkadaşa sordum kara listeye almışlar elemanı o sebeble ilan o şekilde kalırmış eleman tekrar aradıgında neden ilan bu durumda diye sorması içinmiş
kullanıcı adı 2 gun önce üye olmuş sahibindene 16.17 de ilanı açmış eleman
Vay serefsiz ya tek amaci benmisim yani
malı arabanı satıomuşsun :D 14.250 yazıo, 13'e okey dersen yarın satışı yapalm :D gormeyenler gorsun, şıkayet etsın guncelı.. :D
onay sürecindedir diyo şikayet edecektim ama gereken yapılmış sanırım , geçmiş olsun
ben bugün akşam üzeri görmüştüm ilanı işim vardı sadece şikayet edip geçmiştim. sana haber vericektim sonra unuttum gitti. Neyse sende görmüşsün allahtan.
Bu tip durumlarda ilan linki ile beraber birde screenshot verilse guzel olur zira ilan kalkmis ama ilk bakanlar disinda kimse icerigini goremiyor ilanin.
gereginin yapilmasina cok sevindim ayrica..
Burada piyasayı düşürmekten çok kapora toplayıp milleti dolandırmak söz konusu.
Tek ilanla aracın piyasası düşmez.
Yeni bir eşy değil birçok kez yapıldı bu olay.
Şöyle anlatayım olayı.
Herhangi bir aracın piyasasının çok altında bir ilan açılıyor. Telefonla arayanlara satılmak üzre satılacak gibi şeyler söyleniyo Birçok insanda fırsat olarak gördüğü otomobili kaçırmamak adına farklı meblağlarda kapora yolluyor. Sonra ilan sahibi ortadan kayboluyor. Tabi sonuç olarak kaporasını kaptırmış olan adam da senin plakanı bildiği için sana geliyor.
Şikayet edecektim, gerek kalmamış, silinmiş
geçmiş olsun mali
geçmiş olsun.ilanı görmedim ama aracını kötülemişse muhtemelen seni sevmiyen biri canını sıkmak için yapmıştır
ya milletin işi gücümü yok arkadaş bu nedir nelerle ugrasıyor insanlar tuhaf...