Sosyal mesaj vermeyı severız severız...
Printable View
Git ataşehirden milyonluk ev al gece uyku uyuyamama ne güzel memleket be
O gün tesadüfen ordaydım. Downpipe'lı falan bir aracım var ama sessiz sakin geçtim parkettim. Bir tane corvette vardı aşağı yukarı gazlıyordu. Sonra beyaz bir Mustang gördüm, bir kaç tane de honda rahatsızlık veren. Genele bakacak olursak herkes sakindi, muabbetini ediyordu. Sonra herkes giderken yollar kapıtıldı polisler işleme başladı. Benim aracımda kaldırımda park halindeydi. Polisler çekmeye başladılar park halinde ki araçları, gittim sordum neye göre çekiyorsunuz diye? Cam filmine bakıyoruz, alçak mı ona bakıyoruz görebileceğimiz şeylerden dolayı bakıyoruz dedi. Bende de bunların hiç biri olmadığından bıraktım aracı, çekilmedi de tabii. Sonra aynı polise bu sıkı yönetim nereden çıktı yahu dedim, o bir tane zibidi var ana yolda araba çeviren o yüzden alevlendi amirlerimiz dedi. Umarım anlatabilmişimdir. Ben de kim vurduya gidebilirdim oturmaya gittiğim yerde sırf o araç çeviren ve kesici yapan arkadaşlar yüzünden. Lütfen etrafa olmasa bile bu camia'da olan insanlara saygı duyalım, yoksa ileride araçlarımızı otoparktan çıkartamayacak hale geleceğiz..
herkeze selam ve geçmiş olsun böyle durumlar her zaman başımıza gelebiliyor
ben zamanında aynı yolda evo ya subaruya ayar yapan biliyorum bu işler zincirleme gelişiyor
ben beyaz mustang sahibiyim evet göbekten hızlı döndüm çünkü aracım 1500 devrinin altında stop ediyor veya sirkeliyor eksantriklerden dolayı üstünde slinck lastik oldugu içinde parlak asfaltda pati fazla çekiyor o yolda tın tın gitmek imkansız diye bilirim benim için çok kez geldim ve her zaman aracımı arkalara çektim ses olayı olmasın diye bu sefer seytan mı türtü mü diyelim girmiş bulundum ve yine söylüyorum
araba sirkeliyor gaza basmak zorunda kalıyorum ve bianda patinaja kaldı ve hemen çektim gazdan ayagımı ama yapacak bişey yoktu
daha sonra ordan ayrılırken arabayı 0800 devire kadar yıgdırıp indim ayıp olmasın diye
bu tip araçla o mevikiye gelmemek en dogru olan galiba
tekrar geçmiş olsun