işte merak ettıklerım bunlar sımdı benım. Neden pcx ' te hız sorunu var dedınız ? kaldıkı zaten ben pcx alıymda gazlıym demıyorum yahu :) hepı topu maxımum 20 km'lik yol gidip gelirim oda ara ara :)
Printable View
Hız sorunu yok zaten adamlar yaparken o işe uygun motosikleti yapmışlar. Sorun motosikleti alırken yanlış bir tipte motosiklet almakta.
Eğerki s2000 hondan var diyelim. 200 hp. sende gittin pcx aldın. Sağa sola gitmek üzere kullanıyorsun. Bunda da sorun yok. Olayı değiştirelim. S2000 araban var. Eskimesin diye bir uno aldın ona biniyorsun. Yani s2000 kadar gitmesini bekleyeceksin bu alternetif olan vasıtaların. o da gitmeyince sen sürekli tam gaz gideceksin. Aynı olayı uno da da düşünebiliriz. Senin tam gazın 80km/h veya uno da 160km/h olacak. otomobilinin ara sürati bile değil. Sen bütün gün motosikletinle tam gaz gideceksin. Yani sürat ne olursa olsun sen tam gazsın. tam gazda giderken olabilecek tehlikeleri sen düşün.
benim anlatmak istediğim farklıydı
trafikte araçların akış hızları vardır
tabi sokak araları- sanayi sitesi içinden bahsetmiyorum
e5-tem gibi yollara çıkacaksanız ve akan bir trafikteyseniz sizinde o hızlarda seyrediyor olmanız gerekiyor yoksa tehlikeli.
istanbulda temde açık trafikte en sağ şeritten 90 ile gidemezsiniz, yetmez o hız.
(otomobil ile gidersin ama scooter ile sıkıntı yaşarsın)
hatta sapak ayrımlarında daha hızlı gidebilmeniz ve çabuk hızlanıyor olmanız lazım.
başka şehirlerde olur ama istanbulda bence tehlikeli güçsüz motor
ben demiyorumki 280 le uçalım
motorun istanbulda çok rahat 120 yapıyor ve biraz dahada gücü olmalı
bu minimum rakam
şu an bende 250cc piaggio var böyle diyebilirimki tam sınırda gibi
sanki bir tık daha güç olsa mükemmel olacaktı
motor 22hp, 30hp lere yakın olsaydı tam süper olurdu
40hp demiyorum, 80hp demiyorum yanlış anlamayın.
Söylemeyi unuttum otoyola motosikletin çıkabilesi için 250 cc alt hacim sınırı var. Bu sınırın altında olup tek izni olan motosiklette 180cc ile piaggio runner..
Bu kural ülkemizde pek işlemiyor.
Hacim büyüyüp silndir sayısı tek olursa sarfiyatta bir o kadar artar. Eğer vites yoksa sarfiyat bir o kdar daha artar.
Ben az biraz daha arastirmaya devam o halde, bilmedigim seyler var belli oldu :)
Altın elbiseli adamı mutlaka dinleyin,
başlangıç motoru :
scooter ile
Altın Elbiseli Adam 13: Başlangıç Motoru - YouTube
cbr 250r
Honda CBR 250R Altın Elbiseli Adam 13. Bölümde - YouTube
cbf 150
Honda CBF 150 Altın Elbiseli Adam anlatıyor.. - YouTube
ybr 125
Yamaha YBR 125 2011 - YouTube
tvs apache rtr
Tvs Apache RTR 150 - YouTube
ve bence motor sürerken hayat kurtaran en önemli faktör
Kontra tekniği;
Kontra Tekniği - 2 - YouTube
aktif bir motorsiklet kunlanıcısı olarak bende faydalı olur derim bölüm açılırsa yada bu başlık altından filan devam edersek :)
konu pcx ten acıldı madem, bende biyerden girayim... bende şu pcx lere bayadır bakıyorum ve netten modifiye için parça bile bakındım, sonuç olarak güzel bir varyatör kiti buldum, mantık olarak anlatmak gerekirse 1. vitesinizi kısaltıp son vitesinizi uzatıyor diyebiliriz... motor onusunda çokta tecrübeli değilim aslında, daha fazla bilgili birileri bu tarz sistemlerden biraz bahsederse daha çok aydınlanırım :)
örneğin
Honda PCX 125 150 KWN NC125 NC150 Variator Clutch Bowl Torque Spring Cam Kit | eBay
Variators for honda *pcx 125 scooters, mopeds and 2-stroek bikes - 50cc.eu
Maxi Scooter Honda PCX 125 2010 2011 Variator Athena Group | eBay
arkadaşlar bende motor bakınıyodum bayadır mertcan abinin pcx i görünce virüsü bulaştı bize çok geçmeden bi tane aldım bende:)
öncelikle bu motor şehir içi ulaşımınızda getir götür amaçlı kullanmak için çok ideal bi motor
çok rahat ıvır zıvır bir sürü özelliği var start stop kombi fren gbi su soğutmalı motoru var falan filan :)
asıl mevzuya gelicek olursak eğer en bomba yanı 20 tlye 200km 10+ 10- km gitmesi :)
2 kişi saçma sapan kullanma şekli ile 20.02tl lik 95 oktan benzine 191 km yol gittim
şimdi bu motordan tek bekliyeceğiniz kullanım pratikliği ekonomikliği olmalı son hız olarak 106-107de kesildi motor ama şehir içi kullanım için fazlasıyla yeterde artar bile öncelikle amacı belirlemek lazım beklentileri yüksek olanlara(hız bakımından) pek hitap edecek bi motor değil ayrıca 125 lik motorlar vitesli olsun scoter olsun hız amacına uygun değil :)
Bn de acilirsa super olur diyenlerdenim :)
ayrıca pcx in kırmızı renk modelinin parça fiyatları diğer renklerine göre daha pahalı nedenini bilen var mı acaba?
Bencede acilsin. Gezmeye gidilebilir beraber edirne felan. Ordanda rolling teklifleri felan iyi olur hani :D
Kırmızı olsun 2 kr pahalı olsun , sözünden ileri gelen bir fiyatlandırma :D
türkiyenin en ideal hacim oranı 250cc dir bana göre.. az yakar çok kaçar.. güzel gider..
şu anki euro5 enjeksiyonlu 250cc lerden 30 beygire kadar rahat güç alıyorlar..
30 beygire burun kıvıranlara şöyle diyim bir motorun 120 ile 150 kilo arasında olduğunu düşünün aklınız öyle 1 tonluk 1.5 tonluk arabalara gitmesin.. bunu yazmamın sebebi neticede araba forumu insanlar o denklemde düşünmesi doğaldır..
motorda amaçda önemli tabi..
gerçekden ekonomi düşünenler var
ekonomi + uzunyolda yaparım diye düşünenler var
ekonomi ile işim olmaz ben hava atıcam havalı havalı gidicem diye düşüneni var
ben saf güç sürat istiyorum diye düşüneni var..
birde motorun m sinden anlamayıp üstünde bile zor duran maksat cafenin barın önüne çekip havalı havalı oturan kardeşler var..
Valla ben hepsine saygı duyuyorum amacınız neyse ona göre bence motor alın..
ekonomi ise bence 250cc yi geçmeyin 125 cc den aşağıda düşmeyin derim..
ekonomi + gezerim derseniz güzel bendeki gv250 gibi cruiser tarzı bir şey alabilirsiniz 30 beygir enjeksiyonlu uzun yolda yakıtı koklar..
hava atıcaklara büyük touring yada racing makina öneririm..
sürat yapıcaklar zaten race alır.
ciddi uzun yol yapıcaklara misal yurtdışı gezisi falan sport touring öneririm yada goldwing gibi artık maxi bile diyemiyorum mega demek doğru olur sanırım scooter öneririm..
Bende forumda bir katagori altında iki teker bölümüne yer verilirse sevirim.
Kış geldi diye sezon kapandı sanmayın beyler. Benim gazım artarak devam ediyor. :)
XT660R dan vazgeçtim , Çekmeköy de oturmanın verdiği avantaj ile cross/arazi olayına giriyorum. Bugün olmaz artık ama yarın motorumu da alıyorum umarım.
Yamaha WR 125R
http://www.motoplanete.com/yamaha/zo...2012-700px.jpg
1 hafta sonra kafamı , kolumu kırınca kendi fotoğrafımı da koyarım artık buraya :D
wr125 çok küçük gelir beygir olarak
14-15 hp , hardcore arazi yapamayacağım için iyi gibi görünüyor. :)
hayırlısı diyelim o zaman kazasız belasız kullanırsın inşallah
25 tl ye 290 km yapışlıgım var pcx ile uzun yolda
Sehır ıcı alınabılecek en ıyı scooter bence 125cc katogorisinde tabı
kross da zaten yüksek hacim gelmez amerikadaki hardcore show yapanlara bakınız hepsinin altında 100cc ile 250cc arası kuş gibi motorlar vardır..
eskiden skyteam ler vardı efsaneydi..
Cross harika bi olay abi tadından yenmez bu sezonda.
Motur Yukarda mı Galdı - Fütursuzca Gülen Adam - YouTube
Wr125 guzel makine.feci rahat kullanimi.arazi baslangica 1e1.
Arazi disinda aci cektirir yalniz.uzunyolda riskli ciger bakimindan.
Üstadlar Hyosung GT 250 r nasıldır?
bi motorcu olarak bende katılıyorum güzel olabilir sitede birçok motor kullanan abiler var kardeslerımız var :)
Yurtdisinda oldugu gibi ehliyet aldiginiz ilk yil 100 cc den buyuk motor kullanilmasina izin verilmemeli,
tecrube kazandikca buyuk motorlara izin verilmeli.
600cc motorla basliyorlar burada, olume davetiye cikarmak neredeyse:(
Musti Honda ya bak çok keyifli makina crf ler biraz eksikleri var ama honda ufaktan ufaktan + parçalarıda çıkartır kullanma şanşım oldu 250 lik asyadan sonra 2013 bmw 7 serisi gibi geldi
Sym Fiddle 2 almayı düşünüyorum çok fazla beklentim yok motordan kısa mesafeler için istanbul'da kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl kullananlar varmı yakıt olarak çok iyi beni en çok vespa gibi olması cezbetti başka bu fiyatlardaki motorlara bakıyorum ama şekilleri hoşuma gitmiyor..
Mondial 125 ZNU beğeniyorum bende. Sanırım yaza doğru alıcam. Tecrübe etmiş olan var mı ?
Bu konuda bi anket yapilip kulalnicilarin fikride alinmali bence.
Burası demokratik bir platform değil:) anket filan yok arkadaşlar