3 ay once 95 model kartalımız calınmıstı...
sakaryadan emniyetten aradılar..gittik aracımızı teşhiş ettikgetirdik istanbula...
3 ay once 95 model kartalımız calınmıstı...
sakaryadan emniyetten aradılar..gittik aracımızı teşhiş ettikgetirdik istanbula...
Hayırlı olsun da yaş kaç hocam cidden ?
...
değil tabiki...dısarıdan baktık, kesinlikle tanıyamadık.... icerisindeki bazı seylerden tanıdık....
ayna jant lastikler değişmiş,koltuk kılıfları bılumum ufak tefek seyler değişmiş...siyah camlar takılmıs vs vs.... arac kötüleşmiş anlayacagınız... cillop gibiydi... 500-600 lira deger kaybı var...
boyası aynı duruyor...motor kısmını ise henuz anlayamadık..sakaryadan buraya getirdik yolda 1 kere stop etti... sonra duzeldi...
İyi ya bulunmuş geçmiş olsun..Benım çalınan doğan slx 3 yılı geçti hala bulunamadı![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Geçmiş olsun hocam gözünüz aydın.Benimde hep içimde korku var ya geceleri bazen uyanıp bakıyorum araba yerinde mi diye Allah korusun acaba quick release tarzı birşey mi alsam direksiyon yatağın altında olursa içim rahat edicek gibi.
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
çalanlar yakalandımı peki , geçmiş olsun en azından bulabılmıssınız aracınızı dikkat edin tekrar çalmasınlar komşumuzun tiposunu aynı şahıslar 2 kere çalmıştı
Çok geçmiş olsun hemde bulunmuş gözünüz aydın
400 liraya gps takıyolar hemde uzaktan arabayı kapatabiliyosun (stop) bidaha çalışmıyo , kafaya koydum yaptırıcam bunu
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
geçmiş olsun nasıl bulunmuş araç ve sakaryada nerde bulundu
sakaryada oto sanayi sitesinde bulundu...sakarya merkez emniyetten aracımızı teslim aldık...
calan sahıslar henuz yakalanmadı...aracı değiştirmiişler satacaklarken emniyet farketmiş şuphelenmiş....sanayi sitesinden almıs aracı...arastırınca tanıma uyan bizim calınan arac cıkmıs.. ilk aracı gordugumde bu bizim arac degil dedim.. icine oturdugumuzda biraz ikna olduk...
calan sahıs dediginiz gibi aynı ortama tekrar gelebilir ben bu kadar para harcadım buna diyecunku yeni ruhsat vs cıkarmıslar biraz aracta değişik parcalar takmıslar tanınmasın diye... insallah tekrar gelir bizim mahalleye...mahalleli sopalarla bekliyoruz
![]()
nasıl yeni ruhsat çıkarabiliyor ben babamın üstüne olan aracın ruhsatını emniyetten almak için ne kadar uğraştımda sonra kendisi gelsin imza atsın dediler.
Bizim kamyonu çalmışlardı adam nasıl kafaya koyduysa artık imdat çekili iken yaklaşık 5 km kadar yol yapmış sonra difransiyeli kırıp yolun ortasına bırakıp gitmiş aracı..Sonuç? hala yakalanamadı geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin böyle şeyler..
SKODA SIMPLY CLEVER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)