hayırlı olsun.memnunmusunuz işçilikten ?
Printable View
Osman abi hayırlı olsun tekrar :)
Sonuc ne oldu acaba ?
Ufak bir pürüz dışında bir sıkıntımız yok :) Gelen şanzıman üst model bir şanzıman çıktı. Km'yi abs sensorunden okuyor. Bizimkiler şanzıman üstünden okuyor. Kendisi ile iletişime geçtik ertesi gün bizim istediğimiz şanzımanı kargoladı. Alt takım değişti ama bu arada. Gelen parçalar gayet temiz. Şanzıman takılmasını bekliyoruz şuan. Benim ustanın yurt dışı gezisi çıkınca yarım kaldı :D
Yani sorgulattıgınız kişi sanırım sorunsuz birine benziyor doğrumudur?
Şimdi ustamla görüştüm şanzıman araca bağlanmış :) Adam iyi, baya bir muhabbetimizde oldu. Subaru için elinde her türlü parçası mevcut.
Hadi hayırlı olsun abi . Satıcının düzgün çıkması ve malların temiz olması iyi denk gelmiş bu devirde.
3 gündür mersindeyiz bu elemanin dukkanindaydik. Adamin elinde zibil gibi parca var.
Ticaret yapmak isteyenlere tavsiyem paralarini ceplerine koysunlar ustalarini alsinlar yanlarina malzemeyi canli gorup orda sorunsuz taksinlar. Biz bu sekilde yaptik
Türkiye piyasasında uygun fiyatı var ve malının arkasında. Aklı olan parça almadan önce arabası ne olursa olsun bir arar sorar fiyatını. Ustanın dükkanına kadar getirdi malı bıraktı ve gitti. Daha ne yapsın :)
Herhangi bir pürüz çıkmadığına sevindim...sıkıntısızdır kendisini tanırım düşünenler sorusu olanlar pm atabilir...