aynen ciftede olucak akşam.
Printable View
aynen ciftede olucak akşam.
Illegal yarismi duzenliyosunuz burda :)
kaçta akşam arkadaşlar kımler gelıyor merak ettım ?
işim olmazsa ben gelebilirim çifteye ama gecenki gibi geç olursa kalamam o kadar
kardesım senın arabayla bı rollıng deneyelım ya nekadar tutunabılcem merak edıyorum. 50-190 arası yaparmıyız ?
kango tahmınımden ıyı gıdıyo masallah sasırtıcı bi araba
teşekkürler enjektör sıkıntım var arıza yakıyo araç kesiyo kısmen ama yinede gidiyo . banamı dediniz roll için anlamadım
e36 3.20 yi yediği ve daha birçok aracı geçtiğini biliyorum kalıbından çok farklı gidiyor . ben arada tır olurmu onu merak edıyorum :D çunku hem benden guclu hem benden çok hafif
edit: evet dostum sana dedim :D
benim araç dragta birazdaha iyi rollde ölü :) o denediğimiz bmw sizinmiydi :) ne var onda öyle :)
kardeşim deneriz tabıkı ama 140 a kadar bırak gecmeyı yakalamam ımkansız :D 4 te yaklaşırım baya baya belki cok kucuk ıhtımal gecme sansım var .
1.8 125 ps stock passat 1400 kg lpg forever :D
3 135 de bıtıyor zaten :D oldurucu darbe 4.vıtes 135-190 arası :D
bak senin araç turbo benzinli 1400 kg 1.8 125 hp
benim araç 1200 kg 1.5 dci 120 hp :)
ikimizinde avantajı olduğu konular var :) 0 dan kalkarsak 170 180 e kadar yürürüm ama rollde 4 ün sonuna kadardır zaten ama istersen 5 te yaparız deneriz ya farketmez :)
yok dostum yanlsıın var ben baya camı duvarına işiyorum suanda neyse :D hahaha atmosferık turbo değil.
oyuzden 50-180 / 50-190 bana uyar . ama hiç sıkıntı değil ben eğlenmeyı sevıyorum sıkıntı yok. yanlız drag yapmıyorum baskı balata çok yoruluyo dostum .
ben 1.8 t sandım k.bkmayn :) benim kesici 190 zaten :) 180 deneriz o zaman :)
benımde 4te 190 kesici :D tamam dostum bana uyar .
tamamdır 10 gibi orda olurum gelebilirsem görüşürüz tek kangoo bende var zaten :)
tamam kardesım özelden numaramı atıyorum
kımler var baska gelen?