2004 ler green marketing 190 lık olanların hepsi 5 ileri tek tük var trde... 210 luk otomatik bile gözümle gördüm ortaköyde.... mazda kendi getirdikleri direkt hepsi 231 manuel hepsi ve 06+dır...
Printable View
2004 ler green marketing 190 lık olanların hepsi 5 ileri tek tük var trde... 210 luk otomatik bile gözümle gördüm ortaköyde.... mazda kendi getirdikleri direkt hepsi 231 manuel hepsi ve 06+dır...
Km de 1 lira yakiyorsa arkadaşın dediği gibi baya baya yakiyormus yani bence
50-55 tane r3 satılmış diyorlar bence istifleyin şimdiden :D bende bi tane istiyorum :p
Burda yakıt paylaşmılşar 400-600 kuruş diyorlar ortalama sıkıştırmalı 800 kuruş kondisyonu düşükler 1 lira yakabiliyormuş..
Full Depo kaç km gidiyorsunuz ?
Alınırsa R3'ü alınır diyorum kendime... Çok güzel araçlar.
pahalı satarlar neden pahalı, ucuz satarlar neden ucuz?
bizim millete yaranılmıyor :)
R3 lerde sunroof olsa eksiksiz bir araba olurdu
R3 lullanicisiyim satiyim desem yerini doldurucak araba yok varsin yaksin
Buda rx8 hakkinda yazdgim bir konu ve arac tanitimi
http://www.techturkey.com/forum/otom...da-rx8-r3.html
rx-8 r3 sınıfına ve fiyatına göre çok mantıklı bence onu alan adamda yakıtını göze almıştır zaten
Aldığın zaman R3 al eski kasanın gideri yok mu diyorsunuz yani ? 2006 ların fiyatı cezbediyo ama eksilerini anlatabilecek biri varsa sevinirim aslında.
Mazda rotary i geliştiriyomuş facebookta modifiye üzerine ***** sayfada görmüştüm reklam olur mu bilmiyorum söyleyemedim :D
kasa olarak çok hoşuma gidiyo geçenlerde ***** sitede vardı motor patlak çok uygun fiyata. öyle bişey alıp 2jz , rb serisi fln swaplıcan tadından yenmez :)
rx ci bi kaç arkadaşın forumu vardı adresini bilen var mı ?
bu araçların difransiyel yapısı nasıl ? kilit varmı ? görüyorum dönmeye calısanları ama sanki araba can çekişiyor gibi ? Sanki silah zoruyla döndürüyolar :D
RE78.NET Rotary Engine Mazda Rx-7 & Rx-8 Forum forumları hepsi burada rxcilerin 7'lerde var wankel şahinde :p
Adamlar yanlıyor kilitli mi var diyosun :D
S2000 gibi saçma sapan yanlamıyor.
Rx8 daha kontrollü yanlar.
Karbon saft beni benden aldı zaten. Eski kasa 3 ay kullandım.
Yakıt 1 tl 1km çok basitdi.
R3 alicam birgün inş bende.
Huqqadaki şekli yeter di bir keresinde ferrari kafası yaşattı o mekanda :)
2007 sini 38 e kadar bıraktı birisi gri renk cesaret edip giremedim valla