ALLAH acil sifalar versin...
Printable View
ALLAH acil sifalar versin...
Allah acil şifalar versin inşallah.
Rabbim yardımcı olsun
Allah kısa zamanda şifasını verir inşallah , Ya Şafi C.C. zikredebildiğiniz kadar zikredin.
Allah acil şifalar versin allah yardımcısı olsun...
Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede sizin yüzünüzü güldürür ve dünyada ne kadar ihtiyacı olan varsa Rabbim hepsine şifa versin
ümit kesilmez..
Çok geçmiş olsun abi, Dualarımız sizinle inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Allah yardımcınız olsun.
Allah hepinizden gani gani razı olsun. Umutla bekliyoruz inşallah bi ışık olur bi gelişme gösterir.
Allah inşallah benim ömrümden alır ona verir
Ben babamı hiç tanımadın hep dedem vardı o büyüttü beni. Benim için hem baba hem dede oldu
Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun..
BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim.
Yüce Allah'in ismiyle hareket ederim. O yüce Allah ki, O'nun mübârek ismiyle hareket edildigi (O'nun ismi söylendigi) vakit, yerde ve gökte hiçbir sey okuyana zarar veremez. O yüce Allah, her seyi en iyi isiten ve en mükemmel bir sekilde bilendir.
İstersen Türkçe oku, islam Alimlerinin tavsiye ettiği bir dua.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Allah yardımcısı olsun, acil şifa verir inşallah.
ALLAH yar ve yardımcısı olsun, acıl sıfalar dılıyorum ıns en yakın zamanda saglıgına kavusur...
Allah acil sifalar versin bende 4 gun once biricik babami kaybettim...
Gercekten cok zor bi durum
acil şifalar :(
Allah sifa versin..
Allah acil şifalar versin...
Olgar şimdi gördüm, çok geçmiş olsun, duasını da eksik etmedim dedenin, umarım iyileşir sağlığına kavuşur...
Allah'tan acil şifalar dilerim.hakkında hayırlısı olur inşallah..
Allah yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur