Arkadaşlar 98-2000 model olan avensislerin tutulanı hangisidir ? 2.0 sol , sol extra, d4d olanı elegantı bi çok çeşidi var. lpg uyumu, yakıtı nasıldır alırken nelere dikkat etmek gerekir ? şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar 98-2000 model olan avensislerin tutulanı hangisidir ? 2.0 sol , sol extra, d4d olanı elegantı bi çok çeşidi var. lpg uyumu, yakıtı nasıldır alırken nelere dikkat etmek gerekir ? şimdiden teşekkürler...
2.0 Sol kumaş koltuk sunroof yok
Extra full+fullderi koltuk sunroof var.
d4d dizel o dönemin dizelleri nasıl hiç bilmiyorum. 98 Extramız vardı sıfır benzinli kullandık 40 50 kuruş yakıyordu nerdeyse, servis bakımlıydı, sizde motoru bakımlı bir 98 Extra bakabilirsiniz bence zaten nerdeyse fiyatları aynı sahibindende kolay kolay motorunun sorun cıkarıcağını zannetmem.
Çok çok beğendiğim bir araçtır benim şahsen simdiden hayırlı olsun![]()
99 model full+full sedan sahibiyiz ilk aracimizdir suan 238.000 km de ciddi anlamda bana japon arabalarini sevdiren ozel bi aractir motor ve mekanik olarak sizi uzmez gidiside tatminkardir.Hic lpg takilmadigi icin lpg de ne yakar fikrim yok deposu 230 liraya fulleniyo kullanima gore 500 550 km yol yapabilirsiniz.Bugune kadar kronik bi skintisyla karsilasmadik alirken kendi kriterlernizce degerlendirip alabilirsiniz hep yapmayi dusunmusmdur fakat orjinal kalsin diye dokunamadim dusunuyosanz size nasip olur ins.
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
d4 motorlara lpg uygulanamıyor, karbüratörlü sistem takıyorlar. lpg taktıracaksanız d4 tavsiye etmem. elegant 2003'den sonraki modellerde var, söylediğiniz yıllara göre sol ekstra full modelidir.
99 elegant yazmışlar bilmiyorum artık..lpg li takılmış olacak alacağımız...eğer temiz hırpalanmamış bildiğiniz varsa tavsiye edeceğiniz iyi olur mavi veyeşil renkler hari. beyaz ilk tercih olacak...bir de bu 2003-2008 avensislerin enjektör sorunu far sorunu gibi şikayetler okumuştum bunlarda kronik sorun varmıdır ?
bende 2.0 executive elegant var. far sorunundan dolayı arabayı satacaktım gitmediğim yer kalmadı, sonunda depo marka yan sanayi far taktım 2 yıldır gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum. hiçbir problemi kalmadı. xenon olan farlarda sıkıntı mevcut ama enjektörlerden hiçbir problem yaşamadım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)