Aracın motoru arkada önden alev alıyor. Tmz'nin haberinde direksiyondan sızıntı olduğu söyleniyor. Ve sürücü de profesyonel yarış pilotu..
Printable View
Aracın motoru arkada önden alev alıyor. Tmz'nin haberinde direksiyondan sızıntı olduğu söyleniyor. Ve sürücü de profesyonel yarış pilotu..
Always Revolving (PW ve RR nin sahip oldugu garaj) a yakin olan kaynaklar Lastik izlerinden cok daha once yanmis bir sivi izi oldugunu iddia ediyor. AE kaynaklari lastik izlerinin cok az oldugunu ve sadece kazadan hemen once ortaya ciktiklarini soyluyor. Eger kontrolu kaybetmis olsalardi duz cizgiler yerine daha karmasik lastik izi cikmasi gerektigini soylemisler.
Bunun akabinde surucunun direksyon kontrolunun olmadigini gozlemlemisler. Ayrica yanginin once on taraftaki saglam korumalarin oldugu taraftan baslamis olmasini saibeli bulmuslar, yanginin daha once arkadan baslamis olmasi gerektigini iletmisler. 2012 de Porsche un 1000+ normal Carrera yi benzin hatlarindaki problem nedeniyle kendi kendine yerinden ciktiklari icin geri cagirmasini da unutmamak lazim
We're told the $500,000 Carrera GT was NOT modified and was driven rarely so they believe any failure must be a factory defect.
Buradada soylenen Carrera GT de modifikasyon yoktu ve arac cok nadir kullaniliyordu. Eger arabada bir problem olduysa bunun kaynagi fabrikasyon bir hatadir.
Bence kesin birseyler saklaniyor, ayrica bir arkadaslari yardima gidip yangini sondurmeye gitmis. Soyledigi sey Paul u gordum, baygindi, sIkIsmIstI(Bayginsa nasil sIkIstIgInI anliyor?) Soforu gorecek acida degildim Paul un emniyet kemerini cikartmaya calistik gibi birseyler soyluyor. Ya araba ortadan ikiye bolunmus ve soforu nasil gorememis anlayamadim.
Butun ifadeler celiskili ve o bolgede tek bir kamera mobese falan yok mudur yani ? Bir tane bile olayin videosu yayinlanmadi. X bir kaza olsa bilmem kac acidan goruntu bulurlardi. Bilmiyorum ya psikolojik olarak boyle dusunuyorum yada gercekten bir yanlis var.
Hala bir kamera görüntüsünün çıkmamasıda ilginç o sokakta 10 larca kamera vardır diye düşünüyorum.
https://www.facebook.com/photo.php?f..._t=photo_reply
hayvan severlerinde gönlündeki yeride baskaydı
Onrcn abi ye katılıyorum ve donanım haberdede bu olayla ilgili konular var
Ailemden birisi ölmüş gibi üzüldüm gerçekten, böyle olmamalıydı...
Adamin yazdigi cok mantikli;
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
Paul Walker bağış yaptığı hayır kurumunu kendisi kurmuş ve bu hayır kurumu Müslüman ülkelerde dahil, yardıma ihtiyacı olan her yere bağışta bulunuyormuş
Muhtemelen;
Masonlar veya yahudi lobisi, adı her neyse, daha önce Paul' u uyarmışlardır, hayır kurumun şu şu yerlere kesinlikle bağış yapmayacak, özellikle de müslüman ülkelere diye
Bunun üzerine Paul Walker da ben ve hayır kurumum, dünyanın neresinde olursa olsun, hangi ırktan, hangi dinden olursa olsun yardımı ihtiyacı olan her yere yardımda bulunuruz dediyse, o görünmez adiler, Paul Walker' ın kalemini kırmışlardır.
Çünkü kazaya baktığımız da açık açık görünüyor. Çarptığı ağaçta ve gaz borusunda ciddi bir hasar yok, madem o araba o kadar parçalanacak ve patlayacak kadar hızlı giderken ağaca çarptı neden ağaçta veya gaz borusunda hasat yok,
PEKİ NEREYE ÇARPTI BU ARABA
Üstelik araba alınanı 3 gün olmuş ve arabayı kullanan usta bir yarış pilotu, spor arabayla dahi 150 km' nin üstünde dönülmesi risk olan virajlı bir alanda sanki 300 km ile gidiyormuş gibi kaza yapmışlar ve çarptıkları nesnede hiç bir hasar yok, neden yok ?
Üstelik gündüz vakti bir hayır işi için ve basının karşısına çıkmak için yola çıkmışlar ve bu yüzden alkollü olduklarını da hiç zannetmiyorum.
BANA GÖRE,
Kaza hiç olmadı, çokta hızlı gitmiyorlardı, hatta yavaş gidiyorlardı ve bir RPG' nin yada daha önceden arabaya yerleştirilmiş bir bombanın hedefi oldular. RPG daha büyük bir ihtimal,
ve
Araba patladıktan sonra, kontrolsüz şekilde tesadüfen, yavaş yavaş ağacın dibine kadar geldi ve ağaca dokunarak durdu.
Yani geçekten bir kaza olsa, o spor arabanın o hale gelmesi için en az 300km ile gidiyor olması lazımdı. Çünkü, yanlış hatırlamıyorsam geçen seneydi, ferrari kullanan biri otoyolda 250 km hızla giderken kaza yapmıştı ve araçtan burnu bile kanamadan çıkmıştı. İnternette araştırırsanız haberi görürsünüz. Madem 300km hızla gidiyordu, çarptığı nesnede niye bir hasar yok. o ağacın veya direğin veya gaz borusunun o hızla çarpınca yıkılması veya en azından eğilmesi gerekmiyor mu ? Soruyorum size gerekmiyor mu?
Sen bu dünya için fazla iyi bir insandın ve emperyalist, kapitalist sistemi yöneten derinciler, senin kalemini kırdılar. Bunun başka bir açıklaması yok.
Araban önceden patlatıldı ve sürüklenerek oraya kadar geldi.
Muhtemelen bununda üstü örtülecek, çünkü basında onların, poliste onların, FBI da onların CIA de onların, çevrede ki kameralarda onların.
Mekanın cennet olsun Paul Walker
Hatırladığım kadarı ile bulmaya çalıştım ama ilk resim son noktaları
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3brc.jpg
2.foto muhtemelen geldikleri viraj aşırı süratli dönme şansları var geniş bir yer fakat o süratle orda kopsa binanın otoparkına uçmaları lazımdı fakat internette dolaşan habere göre hemen gerideki su borusunu vurmuşlar filan diyorlar ilk resimde dikkatlice bakarsanız o su borusu orada...gerçekten ilginç bir kaza bende pek soför hatası olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama araba nasıl o hale geldi hala anlayamadım.
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3bss.jpg
300 le veya bir yere vurduktan sonra bile olsa o araç vurdu agacı saniyede parcalayıp geçip giderdi direk mirek bırakmazdı yani yolda bi ilginçlik var acıkcası virajda alınamayacak bi virajda degil aslında ve şöförde prof birisi olduguna göre.
kaza resimlerinde ordaki direkde yerde duruyor. etrafda hiçmi kamera yokta hala nasıl olduğunu gösteren kayıt yok ortada. doğru düzgün lastik izi yok deniyor düşük hızla öyle parçalancağını hiç sanmıyorum çok hızlı olsa öyle bir ağac arabayı durduramaz. Çok kafa karıştırıcı bir durum sonuç olarak adam öldü.kötü bir son.
O kadar yüksek bir hızla ağaca çarpıp ağacında filinta gibi yerinde durması çok saçma . Hayır her ikisi de profesyonel şoför ben yapılan hızdan oluşacak kazanın profesyonellikle olacağına inanmıyorum ama en azından o ağaca vurunca ağacın sağlam kalacağını zannetmiyorum eğer yüksek hızlardan bahsediliyorsa.
Dün sabahtan beri üzgünüm,bu 2013 bize yaramadı. Kimi sevdiysek aldı bizden .
BÜTÜN SEvdiğim kişiler trafik kazasında öldü nedense
Cok uzuldum sankı ıcımızden bırı gitmiş gibi oldum ..
Arabacılıgı bıze ogreten sevdıren bı adamdı benım ıcın ..
Rip
Eger komploya kurban gittiyse walker hayranlari bulir tukurukle bogarlar yapanlari polise gerek kalmaz benimde,ilgimi ceken vurdugu soylenenen ywrler saglam clio ile bile vursan dagilir ki adamlar saglamligiyla unlu alman aracindalar amerika gibi wclerinde bile kamera plan bir ulkede goruntulerin cikmamasi bekleyenleri meraklandiriyor sonucu her NE olursa olsun Adam gitti be kardesim
CNN de bizzat izlediğimde aracın çarpmasıyla direk alev aldı sözü.. Şimdi bu haber kanallarının hangisi yalan söylüyor ve Emre abinin paylaştığı resimde de öyle çok sert bir viraj yok ki carrera gt o denilen virajı astronomik rakamlarda bence kolaylıkla dönebilecektir. 300 km falan filan ben bunlara inanmıyorum medya kendine bir şey bulmuş nede olsa bu adamın bir sürü trafik cezası var hızla ilgili giydir burdan gitsin manasında yapılmış bir yorum.
Yani gittikçe mala bağlıyor bu durum ama eğer doğruysa 371 de ki postun cidden bu uğurda öldüyse bu adam "Allah mekanı nı cennet etsin" demekten başka bir yorum bulamıyorum kendi adıma
Böyle bi sürücünün ölümü kendine yakıstıgı gibi oldu,Allah rahmet eylesin bende üzüldüm
Cok uzuldum dun duydugumda, inanmak istemedim ama gerçek malesef.
Yanlız cok ilginç şeyler yazılmış yabancı kaynaklarda, olayın basit ve sıradan bir kaza olmadığına dair. O yangın esnasında ne ağacın nede yapraklarının hıc yanmamıs olması, doğal gaz borusunun patlamamış olması vs vs diye baya uzun bir liste ve fotoğraflar zinciri var.
Donanım haberde değişik muhabbetler dönüyo kazadan önce öldüğünü falan yazmışlar baya inandırıcı yorumlar var bazılarıda cok komik adam yazmış fast 7 nin sonunda cıkıcak merak etmeyin diye
Edit......
Evet biraz beyin fırtınası yapınca çelişkiler normal, alev alan aracın tepesınde ki yapraklar nasıl yanmadı ? 300 le gıden aracın lastık izi nasıl olmaz ? Boru nasıl sağlam ? Gerçekten altından ne çıkıcak belli değil
editt: estağfurallah
Evet bana da az önce arkadaş söyledi . Kusura bakmayın editliyorum .
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...25147191_n.jpg
bu fotograf dönüyor facebookta.
forumdan amerikada yok mu yaşayan yada ingilizceyi iyi bilen tv lerde nasıl haberler çıkıyo acaba orda ?
Üstteki fotorağ doğru videosu da var
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
kaza yeri sanırım video
Arabada teknik bir arıza oluştuğu söyleniyor
Öncelikle bu fotoğraf film setinden gerçek değil.
Simdi başlayalım; burası kaza yaptıkları yol ; Location of Paul Walker's fatal car crash (Google Maps) - Virtual Globetrotting
kaynaklar da aracın 300 km hızla direk olarak ağaca değil önce sokak lambalarına çarpıp ordan ağaca girdiğini söylüyor.
Ancak ne olursa olsun ağacın hıc yanmaması ayrı bır nokta.
Paul Walker Dead -- 'Fast and The Furious' Star Dies in Fiery Car Crash | TMZ.com
http://highlighthollywood.com/wp-con...lker-crash.jpg
madem 300 km hızla ağaca gırdıler neden o kadar celımsız bır ağac oldugu gıbı sapasaglam ayakta kalabılıyor.
Dıyelımkı sokak lambalarından sekip geldiler, Carrera GT'nin önünüde darbe emici cok guclu konvektörler var onlarda mı ağacı devirmeye yetmedi ?
http://thesupercarkids.com/what-caus...gt-to-explode/
ve işin yıne en ilginç tarafı ; MJ Ve Amy'nin olumunde oldugu gibi yine yakın tarihte açılan sosyal medya hesapları.
Paul Walker 1 gün önce Twitter'da ölmüş! - Posta
teknık arızasız veya dısarıdan mudahalesız o hale gelmesı o mevkııde benm mantıgıma göre cok zor.hadı araba o hale geldı agacın ne ısı var garip..
aksam her turlu vıodeoyu kovalamacyı ızlıyoruz usade olan.bu kazanın oldugu yerde hıcmı kamera yok. ılgınc.
Insallaj gitmemistirde rahat nefes aliriz cesetlerde yok ortada gerce konu ordelendikce celisiyor gibi
İster istemez aklıma tokyo drifte han ın rx7 de ölümü ve serinin diğer filmlerinde aslında ölmediği geldi.O sahneye benzer bir durum.Keşke gerçek hayatta da filmdeki gibi olsa.İnanasım gelmiyor.Resimlerden ve yorumlardan dolayı da bu işte bir iş var diyorum.Haberlerde iki yanmış cesetten birinin Paul Walker olduğu söyleniyor.Neye göre? Dna testi yapılacak mı merak ediyorum.Hadi ölen kişilerden biri Paul Walker.Kazanın oluş ve ölüm sebebiyle ilgili ciddi şüpheler mevcut.Doğru düzgün açıklama yapılmıyor,bilgi verilmiyor.Sanki biraz örtbas ediliyor gibi bir havada var.Bu işte bir yanlışlık var gibi hissediyorum.