arabanın bi tarafının kırmızı, bi tarafının mavi jant göbekleri
Printable View
Arkadaşlar tyrese gibson niye kaza olan yere gidiyor ? vin diesel niye yok ? diğerleri niye yok kaza olan yere niye gidersin insan ilk başta hastaneye koşar durumu nasıl diye tamamen filme katıalcak bu sahneler bana göre...
Videoda ilk cikan kucuk toz bulutunun sirri cozulurse kazada aydinlanir.ya yanlarken kaldirima vurdular sekip agaca gittiler nos falan patladi yada bi truck saglam biçti cunku parcalar virajdan geldikleri yone dogru dagilmis.bunlar yanlarken yada viraj kasarken sigarasini yakmak icin cakmagini cebinden cikarmaya calisan ultra kolu 3kilo sakalli tum vucudu dovmelerle dolu olan şapkali dayi bunlari biçti :D
Carrea GT 'de de karbon fiber yaşam mahalli yok mu? O da ortada yok araç kertenkele gibi kıç bırakmış, bu süpersporlar da görülen bir şey ama ortada orta kısım yok..
SON DAKIKA...!
BASIN AÇIKLAMASI:
Paul Walker'ın cenaze namazı yarın ıkındı vaktınde Paris Camiinde kılınacak, Sponsored By Ray-Ban.. :D
Şu olay bize yakın bir ülkede olsa gidip olay yeri inceleme yapardım :D
Bazı arkadaşlar yazıyor ama biraz daha dikkatli olmak lazım
Kâfir olarak can vermiş biri hakkında “Allâh rahmet etsin; Allâh ondan razı olsun ve mekânı cennet olsun” gibi dileklerde bulunulan sözler kullanmak, insanı imanından eder.
ntv de açıklama yapıyorlar..
11 Eylülü dünyaya yutturmuş bir millet bunu da yutturur. Yaşıyorsa ekime yaşamıyorsa RIP :)
ne cabuk otopsı yapıldı hanı ertlenmıstı
Karbon fiber monokok şasi sistemi ile üretilmiş
ruhuna fatiha göndersek günah olurmu :D
Öf yine saçmalayan birileri çıktı
arkadaş, nasl yorumlar gelıo sıteden kopuorm yaaa :D nasl ıncelıosunuz nasl bı goz var sızde, yemn edrm mesajlar hepsını okudum konu çozulecek dıe o kdr umutluydum kı okurken hıç sıkılmadm çok surukleyıcıydı aahhaha :D kımse yatmamış anlaşılan 170 kışıyle konu tam gaz devam edıo :D bı vıdeo yada bı foto daha koyunda yorum yapalm arkadaşlar.. :D :D :D
Arkadaşlar Michael Jakson da öldügünde boyle şeyler cıktı
yok evde geziyor ruhu dolaşıyor
hep böyle şeyler çıkacak
öldü veya ölmedi elimizden gelen bisi yok Allah Rahmet eylesin
3 kulfu 1 elham okuyalım
Zeki müren de bizi görecekmi acaba ?
Tamam konudan sapmayalım şimdi.. Ntv'yi açtım ama bi açıklama falan yok ?
Ben hala filmle ilgili birşey çıkabilir diyorum :)
Cok eğleniyorum lan :D
Cidden tt senarist dolu :)
Tamam vurmayın adam öldü :D
Paul' a geri dönelim mesele yarım kaldı :D