bu kaza anı videolarında neden hep bi kesiklik birleştirilmişlik var .
Printable View
bu kaza anı videolarında neden hep bi kesiklik birleştirilmişlik var .
edit:ilk post gıtmedı sandım pardon.
WfD8CUo.jpg Photo by Litawow | Photobucket
bence kabullenin adam yarın ben olmedim burdayım die kenardan cıkacak hali yok
haklısın oda var tabi..insanın aynı model bı araba kaza yapmış bunuda kullanıyolar dıyesi geliyo..tabıkı gıden yıne ıkı can ancak tez uretıp curutmek daha kolay daha inanmaya müsayit kılıyo insanı..yaa paul öldü bu bi gerçek şuan..ancak ınanmak ıstemedıgımden paylasım daha kolay geliyo..
2 gün önce acaba mı diye sorduk ettik ama artık kabullenme vakti geldi malesef..
En çokta empati yapmak üzüyor insanı. Canlı canlı yanıyorsun ve sıkışmışsın, elden gelen tek şey acı içinde bağırmak ve birkaç saniye sonrası yok... Bunun suikastten başka bir açıklaması olamaz, kimsede beni inandıramaz
yanmış bedenlerin olduğu fotoğraf çok kötü , diğer yaşamanı yitiren kişinin beli falan kırılmış sanırım 2 kat duruyor
He eğer ki suikastse bence öyle, bunu düzenleyini bulup yakaladığı anda diri diri yakmayan amerikanında ben a.k
benim dikkatimi çeken nokta araba ilk darbeyi alır almaz patlıyor ve yanmaya başlıyor.supersport sınıfındaki bir araç için hoş bir durum değil.
bu nedir ya çözemedim :s
Şu yanmış ceset,kanlı fotoğrafları vs. paylaşırken mesaja bi uyarı niteliğinde bişey yazsanız olmaz mı? Hadi biz etkilenmeyiz de kız arkadaşımız,küçük kardeşlerimiz yanımızdayken okuyoruz konuyu,açıyoruz fotoğrafları pek hoş olmuyor.
az evvelki postta bir arkadaşımız videoda belirtti. 8 .snde araba orda gözüküyor videoda sonra bir anda videodan kayboluyor. Bunu açıklayabilirmisiniz arkadaşlar? kazadan hemen sonra o araba gider gitmez alev almaya başlıyor araba. Sanırım o arabayla bir ilgisi var?
gene illuminati diyorum ben :D
r.ı.p... PAUL
Çok güzel bir video olmuş...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152047047202631
arkadaşlar bence artık yanmış ceset vs paylaşmayalım, öldü otopsi de yayınlandı... onu hep o anlamsız gülüşüyle hatırlayacağım ben çünkü...
Video çok iyi olmuş. Seni özleyeceğiz Walker.. :(
Millet olarak komplo teorileri üretmeyi çok seviyoruz. İllüminati diyen oldu mu konuda ben kaçırdım?
R.i.p paul.
Gerçi millette haklı, yanan araba lambo olsaydı herkes anlayışla karşılardı porsche olunca komplo teorileri üretmen geliyor insan aklına
şu videoyu izlerken ağlayan bir benmiyim acaba..
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152047047202631
Garip gelen arkadaşlar olabilir ama bu adam bizim yani ehliyetini yeni almış otomobil meraklıları gençlerin "gençlik" kahramanlarından biri idi... Araba kullanırken ve büyürken (2000-2010) arası bu adamla beraber büyüdük... Doğal olarak bir arkadaşımı kaybetmiş kadar çok üzülüyorum... Hatta hala inanamıyorum kendi kendime bekle abi ölmedi yeni filmle beraber bu bir reklamdı diyecekler diye kendimi avutuyorum...
konu ılk acıldgında öldü yazısını duyunca sımdıkmı kadar üzülmemiştim s.s.
mekanı cennet olsun her resmini gördüğümde sanki yakınımı kaybetmiş gibi üzülüyorum herşey bir oyun olsa keşke ama malesef öyle değil artk kurcalamamak lazım olmuşla olacağa çare yok
Bu amerikada herkesin aracinda yangin tupu yok mu . O kadar 4 -5 araba duruyor kimsede yanmaya basladigini gorerek mudahale etmiyor. Oysaki ulkemizde oyle mi millet seferber olur
Hala anlayamıyorum 120 mil ile bir ağaca çarpınca o ağaç nasıl orda dimdik duruyor.Kudretli bir çınar ağacı olsa anliycam ama cılız bir ağaç olunca aklım almıyor... Birde böyle cılız bir ağaç bir arabayı nasıl bu hale getiriyor çözemiyorum...
izlemeyenler varsa bence en başarılı filmi Running Scared dir.. Tavsiye ederim
Running Scared (2006) - IMDb
4-5 günden beri hala etkisindeyim, gerçekten çok üzüldüm, böyle ani ölümleri insan kabullenemiyor malesef.
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v64ml.jpg
Always Evolving - Performance
Always Evolving ile kaza yerinin arasında sadece 0,4 mil var.
Zaten aşağıdaki videoda da arkadaşlarının (Sanırım Always Evolving'den) 2-3 dk içerisinde olay yerine geldiğini bahsediyor. Ama çok kısa sürede alev alıyor araç. Malesef yetişemiyorlar.
R.I.P Paul Walker Dead Crash ALIVE 60 seconds Death [RAW 2013] - YouTube
Dragger'ın paylaştığı videonun "youtube" linki falan yokmu arkadaşlar işyerinden giremiyorum..