+1.
Allah bana o kadar para vermesin bi anda.. Ne oldum delisi olabilirim :) Muhtemelen ölmem de çok uzun sürmez :)
1-2 trilyon yeter.. Ev alır araba alır iş kurar yaşarım :)
Printable View
Türkiye haritası çizerim :D one fırt to İzmir :D
http://cb.img.v4.skyrock.net/2795/81...1_rQOUlsoe.gif
Tüm mal varlığımızı akrabalara,çalısanlara bağışlar. annemi babamı alır kesinlikle bu ülkeye bir daha dönmem
Basar giderim yekten..
faize koyar yerim...
yarısına 500 bin tl civarlarında 50 ev alırım. geri kalanını da işime yatırırım. mis :D
Parasi neyse verir su kendine öldü susu veren Paul u trt1 e cikartip halktan ozurdiletirim
Dünden beri bakınıyorumda bi araba seçemedik ya la. Ne alcam ben :( :D
bi evo 9 alır krscan a hediye eder, paranında kalanını ona verirdim benim yerime işletsin adam zehir zehir :)
Ben anlamam para işlerinden pek. Kendime 4-5 farklı sınıf araç alırım. Keyfime göre bi ev. Kenarada 2-3 milyon atarım. Geri kalanı pedere veririm artık ne yapar bilemicem. :D
piyasadaki en temız en pahalı s2000 i alır torpıdo gozune erıon koyar. s2000 için babasını kesmeyı göze alan, taso kemale hedıye ederim. noterde satış işlemini tamamladıktan sonra ne yapacagımı az bucuk tahmın edıyorsunuzdur.
12.5 çıkar zaten çıkarsa .
11 i ile 500.000 tl den 22 daire.
kalanı ile de düğün masrafları , babama a4 avant , kendime bi 500 abarth bir de 2013 S Serisi.
22 daireden en kötü 25.000 kira gelirim olsa yeter heralde.
kredi çeker çeker ev alırım daha sonra
cok degısık seyler
O kadar parayla Türkiye de kimse seni rahat bırakmaz.. (Mafya,tanımadığınız akrabalar vs vs)
En iyisi başka ülkeye gidip orda yeni bir hayat kurmak dil eğitimleri görmek güzel bir garaj kurmak ve iş kurup hayata devam etmek.
Piyasada s2000 leri alir motor sanziman soker kenara atar presletirim ayrica ihracat ithalat evler fabrika site fln yaparim 10 arac alir hizli arkadaslarla beraber gece gündüz roll drag yapariz
zaten ömrü yarılamışım bir şeyler yapmak için uğraşmazdım valla.. ege den güzel yazlık villa alırdım bodrum v.b gibi.. bir tane 14 metrelik yat yeterli olurdu kapıyada bodrum içi gezmelik bri scooter vespa bir roadster bir coupe cl gibi birde sw wagon dizel az yakan bir şey alırdım megan tourer gibi.. bakardım keyfime.. :)
tabiki dünyayı gezicem. ne yapıcaktım başka :D
Yurtdışına kaçış,
Güzel konumda 1i manzaralı, 1i şehirden uzak 2 cici ev
Bmw de kaç seri M varsa hepsinden 1 er tane
Nissan 200sx ler ve skyline/gtr lardan 1er tane
1 maserati / 1 aston martin
Ver gerisini bankaya :)
Götü başı dağıtırım la ben :D
bir tane subaru servisi açardım.işletmeyi çalıştırcak kadar para kazansın yeter diyip 0 kâr ile servis hizmeti sağlardım :D geri kalanıylada şu anki hayatımda maddiyattan dolayı ucuza kaçarak yaptığım işlerin kralını yapardım :)
Güzel sessiz sakin bıyerden tek yada çift katlı guzel bı ev yanında otomatık kapılı kocaman bır garaj ama garaja aracı sokunca aynı zamanda salonda duruyor olucak o denli bir garaj, garajın içinde çiçek gibi bir crx geri kalanıda bankaya, deymeyin keyfime
Hayal kurmak ta parayla değil ya;
Lambo Gallardo
F10 ///M5
X6 3.0d
ve hali hazırda elimdekiler yeter..
Şehir içi ve dışı 1' er ev, 1 yazlık, yatırımlık ve kira getirili çeşitli ev, arsa, dükkan vs..
Ufak tefek gezintiler, bağış veya yardımlar vs.. öyle ahım şahım bi hayalimde yok muş ya la..
İstanbul un çeşitli yerlerinden yatırımlık ev, arsa dükkan..
ipe kuşak takılırım
para kime çıkarsa, ailesi haricinde kişilerle bu bilgiyi paylaşılması büyük hata olur. orta halli durumdan, lp-700 e binince birden hiçbir yakın çevreye de durum açıklanamaz. bence bi ayak farklı şehir, farklı arkadaş ortamında olmalı, bi ayak da başka ülkede olmalı :) ayrıca devletin tamı tamına 50 trilyon ödeyecegine inanmıyorum ben kesinti mesinti ayagı çok düşürürler o rakamı, pat diye de vereceklerini sanmam.
o parayı harcamak günahtır yapmayın !!! şaka şaka tartışmayın :D
elit yerlerden dükkan alırım paranın hepsini dükkana gömerim kira getirisi yüksek olan yerler olacak ama :D çalışmam kardeşim ne bilim bi K24 EG yaparım sıfırdan bide köye gider ağaç ev yaparım.... he bide unutmadan bi mekan açarım içeride canlı ney dinletisi olan koltukları sedirden nargile içilen bir mekan....
yanlız mekan müşteri için değil arkadaşlar ve dostlarla takılmak için...
http://3.bp.blogspot.com/-sGeDF90oRY...flari+(19).jpg
bütün parayı yüklücen buna dünya turuna çıkıcan :D
Kus serisinin alayina kapatma tusu olmayanindan esp taktirirdim
ilk fotoğrafını çekerdim.
:D
Connecting site...
devamini çölden yazarim
hiçbirşey olmamış gibi devam etmek isterdim :D
Maddiyattan ötürü yarım bıraktığım projelerimi yaparım,
500 bin TL lik ev alırım 50-60 tane
Aventador + UGR TT Race kit alıp gündelik yaşamıma devam ederim.
Pek fazla değişiklik olmaz :D
rotary şahini unlimited 500+e gönderirim. :D
Alıp oynamam ama mantıklısı yettiği kadar daire alır kirasını yer otururdum:D
Hatta 80.000 tl lik 625 daire alır 500 den kiraya verirdim 312.500 kira getiri olsa sonra o parayla 3 tane daha alsam diğer ay 4 diğer ay 5 :D:D ulan bu uzar gider ....