burda konustuk konustuk yazanların cogu gelmedı ben kendı aracımla kendımden hem hafıf hem daha guclu araclarla denedım ıns bu hafta gelen katılan daha cok olur
Printable View
burda konustuk konustuk yazanların cogu gelmedı ben kendı aracımla kendımden hem hafıf hem daha guclu araclarla denedım ıns bu hafta gelen katılan daha cok olur
120 hp civarında varsa araç bende denemek isterim ister roll ister drag
benim derdim gecmek gecilmek degil :) keyif almak sohbet muhabbet ama arac sorunlu kontak basamıyorum adanadan ustamın gelmesini bekliyorum araca turbo uygulamak istedik sübap larla ustanın bir tanesi oynadı mahfetti arabayı sübaplardan ses gelmeye başladım kapattım kontağı basmadım bile bir daha ustam geldiğinde sorunum cözüldüğünde emin olun her gün çağırın her gün gelirim :D severim rollenen insanları :hahaha: ha derseniz ki 90 hp stok oğlu stokla gel gelirim :D
varmı aksam bırseyler.. ?
benım araba kesıklık yapıyor ıs cıkısı sanayıye acıksa baktırcam bı problem yoksa cıftede olurum aksam
bugün çiftede olucam 10 gibi denemek isteyenlerle deneriz araç fark etmez maksat eğlence olsun
aksam 10 gıbı orda olur o zaman herkes herhalde
bakalım gelinde görüşelim tanışalım artık :)
valla ben gecen haftada geldım baktım denıcek kımse yok arkadasların benden guclu olan araclarıyla denedım bırı 3 bırı 4 boy caktı kendıme geldım :D :D :D
araç ne abi ?
Çifte artık eskisi gibi keyif vermiyor. Özellikle polislerin olayı iyice çözmüş olması , Narlıdere otobanın kalabalık olması , gişelerden dönüp tekrar otobana çıkarken bile polisin çevirme ihtimali , 2 araç denerken arkada minimum 10-15 araç olması gibi etmenler çifteden soğuttu artık şahsen beni.. Sasalı bu tarz denemeler için biçilmiş kaftan. yol boş , polis sıkıntısı yok denecek kadar az , yarışların izlenebileceği köprü var asfalt çok daha iyi araçlar yolu tutuyor..
hayırlı cumalar beyler. aksama aksıyon olsun artık can sıkıntısı var fazlaca. stress atmak lazım
varmı akşam gelen giden
Bn bi arkadasin yanına uğradım inciraltina Çifteye de baktım kalabalık vardı baya muhakkak deneyen falan olmuştur hatta burak kardeşim de vardı Kangoo denk geldik
Vay be yokki bi arabamız deneyelim :D
Stage 2 pedallı, dereceli zincirli pisikletim var denemek isteyen varsa alayına goo :D :D
Kış olduğu için eski kalabalık yoktu sakindi çifte güzeldide. Caddy - Arkadaşımızın standart Saxo VTS si ile denedi. Caddy ye maaşallah ezber bozar :) Arkadaşımızda aks ı patlattı dönüşte bidaha deneyemediler. bu arada bu konuya yazan kangoo lu arkadaşı cuma günü köstencenin orda gördüm ışıklardan kalktı oda enteresan gidiyor maaşallah. gidişi güzelde durduk yere orta şeritten sağ şeride sonra tekrar orta şeride geçip durdu tenis maçı izler gibi oldum arkasından :)
durduk yere yapmam onu vardır o an bi sebebi aracın helezonlarında değişiklik yaptım onu denerken denk gelmişindir yada cukurdan kaçmışımdır yada makara yapıyomdur :)