beyler denemek isteyen varmı ? araç 1.8 passat non turbo
1.4is/1.6ies/fd6 1.6/106xs/206xs/clio sport/megane coupe/3.18is/3.20/1.4 ve 1.6 dizeler(chipli)/1.9tdi(oem)/ve tüm 1.8 vw motorlu golf jetta passatlar ???
Printable View
beyler denemek isteyen varmı ? araç 1.8 passat non turbo
1.4is/1.6ies/fd6 1.6/106xs/206xs/clio sport/megane coupe/3.18is/3.20/1.4 ve 1.6 dizeler(chipli)/1.9tdi(oem)/ve tüm 1.8 vw motorlu golf jetta passatlar ???
Gel sen gel bi kokorecini ye ilk önce:)
Ahaha haci abi ayip sana sen daha beni listeye yazmadinmi yaaa :) cok ayip esefle kiniyorum :D
Can sen denesene kardeşim passatla :D
kokorec +5 beygir kokorec ayran +7 hp verıyorms denemk lazım :D
Sasalı çok keyifli oluyordu başlarda. aklıselim insanlar bu işe emek verenler geliyordu sadece denemeler yapılıyordu. son 2-3 haftadır bir apachi topluluğu bastı mekanı resmen. polis gelecek rahat durun yanlamayın 0 çizmeyin ( ki zaten çizemiyorlar hepsininki birbirinden rezalet) diyen insanlara diklenen atarlanan bir sürü zibidi doluştu orayada. bir süre gitmeyip kendi kendilerine bırakmak en doğrusu.
Çifte çoğunuzun dediği gibi zaten mimli artık.. yakındır zaten izmir ahalisinin haftasonları çeşmeye gitmeye başlaması o yüzden cuma akşamları mantıklı gelmiyor bana çifte tarafında.. otoban hep kalabalık gece 12 den 1 den öncede rahatlamıyor.. o taraftaki denemeleri özellikle yaz aylarında hafta içi başka bir gün yapmak daha mantıklı gibi..
ızmrın suyu cıktı malesef nereye gıtsen aynı sey . 2 koko 2 ayranla bence eşitliği sağlarım :D sen yemiycen ama abi :D
seferisar Shell unutuldu sıkıntı çıkmıyor pek yol uzadakça apaçiler gelmiyor Shell sıkıntısız bu sıra
aynen abi nasip :D alfayla kalktık bizde :) biraz sapladı ama olsun güzeldi ahaha
Makarasina denedik be abi bende biliyodum gececigini. Ama arabamda ufak bi sorun vardi orda farkettim sanirim baski kaciriyor ve vites gecislerinde sorun yasadim. Ve sonlara doğru gaz kesmeye basladi arac. Ha bunlar duzgun olsaydı gecebilirmiydim ? Hayir :D bugun sanirim 3 boy gibi bi fark vardi sanirim bukadar olmazdi. 2 kati tork olmasina rağmen bu bile bizim ufaklik icin basaridir. Araba full stock kat. İptal okadar.berkay kirmadi saolsun denedi. Gecemesemde zevk aldim. Eksikleri olurda halledersem belki tekrar deneriz
acilen orta susturucuyuda iptal et spor hava filtresi yap bakalım araç nasıl olcak rebelll :) teneke koy bide önlere sonra bidaha deneyin aradaki fark azalır bence 1 boy a düşebilir
Yarın sasalı mı cifte mi? Ne diyorsunuz?
Dostum viteslerde ne kadar hizli atsamda yigiliyor.anlamdim. bide sonlara dogru kesmeye basladi lpg bitmeye yakin . Baski isini halledip teneke takinca iyi bi vitesle eminim fark ciddi inebilir . Gecemesede tamponunda olurum :) dp ve yazilim var 135 140 civari olduğunu soyledi berkay. 3 boy cok bisey değil . Kapanir guzel bi pilotajda . Jantlar tam kopek olduren cinsten :)
aynende bide benzinde dene artık şu aracı