Arkadaşlar deneyen denemeyen gelsin maksat muhabbete can gelsin :) once cifte kumrularda oturulur sonra denemeye cikilir zaten. Yanliz yarin bi düğüne davetliyim 12 den önce gelmem zor olabilir benim
Printable View
Arkadaşlar deneyen denemeyen gelsin maksat muhabbete can gelsin :) once cifte kumrularda oturulur sonra denemeye cikilir zaten. Yanliz yarin bi düğüne davetliyim 12 den önce gelmem zor olabilir benim
Heyecan artıyorrrr:)
sökmek serbsetse gırtlak sökecem iesi :D
deneme ne zaman ? :)
Izmirde hersey mübah :) aga makarasindayiz ya tekerleklerini bile Söksen olur yani :D eğer sokmeden gelirsen denemek isterim nekadar yürüyor aracim. Ama sokersen ben yetisemem fakat sana denk olmayan araclarla bile guzel yurursun bence. hondalar ağırlık atinca beygirine gore cok guzel yuruyor.:) onu bunu geçelim de deneme ne zaman beyler bayanlar ?
Hafta içi uygun bi günde ortak bi yerde görüşelim uzamasın ara:)
Lastiğimi şişlediler abiler :( Stepneyi taktım ama sök tak yapınca jantım balans bozuldu. Denemeye değil muhabbete gelirim anca hafta içi :)
Artık herkes mazeretini orda sölesin:D
Gece 12 den sonra olucaksa neşesine bende gelirim :)
Gün belirleyip adını koyalım :)
Burak kankam sök arabayı yarın yazilimli halime dönüyorum insallah :)
temizlik yapacam sökeyim yoksa sökmem biliyosun :D
bende izlemeye gelirim
Salı gecesi olsun artık yeni açılan yolda ki opet uygun mudur..?Bornova özkanlar bayraklı civarında olan..
Narliderede yapmiyomuyuz ? Cifte kumrularda daha mantikli oturacak yer yer var en azindan
Kalabalığa uyum sağlarım ama mevcut ne gelenler nerelerden olucak.?