Ben vardiyalı çalışıyorum bu hafta gece 12 de çıkıcam cumaya kadar , muhabbete gelirim saat gün uyarsa .
Printable View
Ben vardiyalı çalışıyorum bu hafta gece 12 de çıkıcam cumaya kadar , muhabbete gelirim saat gün uyarsa .
Tayfun bu sogukta yalan olur bu deneme,ayrıca senin opc nin giderini duydum:D
sasalıda akıyorlar suanda :) gitmek isteyen gitsin.
P.tesiden itibaren bende gelip tanışıp denemek isterim fd6 filtre düz boru :)
Fd6yla bi denermiyiz dostum tam benim kalemimsin :)
Bende gelirim Bornova'dayım ancak deneme yapacak bi aracım yok ekonomi dizel spec 1.4 tdci :) makara muhabbet için gelirim.Tabi yer belli olur ve toplanma kararı alınırsa;)
Arkadaşlar cumartesi günü 2. sanayide hakan karatop (nick: rv saxo) arkadaşımızın açılışı var saat 19:00 da mangal vs (oto yıkama üzerine dükkan ) İsteyen herkez gelebilir , ordanda denemek isteyen dener hem muhabbet ortamı olur.
Oncelikle balcova mi karsiyaka mi yapalim? Karar verelim artik yapalim su geceyi :) yazilimim yuklendi :):):)
Balçova çok uzak bornova olsun çayımızı içer çıkarız otobana:)
Yarın akşam deneyebiliriz :)
denemeye gelcek arabalar neler? lıste yaparsanız daha guzel olur
Arkadaslar araba ve isimleri yazarsaniz en bas sayfaya eklerim
Yarin aksam icin rs te var bizde
Vw passat 1.8 n\a --- devran
Renault Rs 2.0 n\a --- yiğit
........
.......
Gibi gibi...
Honda civic 1.4 is Can
izmirde 06 plaka turuncu megane rs var oda gelse güzel olur gerçektende. clıo rs var :)
bertone var te plaka :) roccolardan gelen olsa güzel olur dolu bir tane :) yarın akşam sasalıda astra gsi turbo var orda bir deneme olabilir.
corsadan çıkarttım tamam :) görüyordum sürekli.
bir kağıt yapıştırırsın camına musaitse gelir oda :)
Arkadaslar araclarda ne var onlarida yazarsaniz daha guzel bi degerlendirme ve bilgi olur . Soyleyen arkadaslari ilk sayfaya ekledim.eksik olan bana pm atsin
Exedy stage 1 baskı balata
Si şanzuman ve 4*40 kısa
performans filtre
kat iptali
51lik düz boru
greddy 60 cat back
Can abi eklendi setup
biz type-r la geliriz. Diğer tayfa genelde geliyor. Büyük ihtimalle denemeye sasalıya gideriz.
aynen çok uzak sarıyor araba belki gelirse astra gsi deneriz burda. 300 bg arabayı tutmak sorun :D
Aksilik olmazsa 2 araba gelcez. Vts & e36
sasalı cok uzak arkadaslar. ortak nokta olsun ki haksızlık olmasın. bıcok kısı cıftede takılıyor dıye cıfte dedım ama olmassa bornova otoban olur .
setupları can abı gıbı yazssın herkes ılk sayfaya eklıycem
cıftede olucaz büyük ihtimalle :) hataydamı buluşcanız :D