bütçemiz 25 milyar , bu araç dikkatimizi çekti 29000 binde olması özellikle ama 9 milyarlık hasar vardır diyor 25 milyara temiz golf bulma ihtimalimiz biraz düşük sanırımsize sormak istedim alınabilirmi ?
Connecting site...
bütçemiz 25 milyar , bu araç dikkatimizi çekti 29000 binde olması özellikle ama 9 milyarlık hasar vardır diyor 25 milyara temiz golf bulma ihtimalimiz biraz düşük sanırımsize sormak istedim alınabilirmi ?
Connecting site...
ağır hasar kaydı var dior.. büyük ihtimalle airbag lar açmıştır.. airbag lar açmışşsa km yede el deymıs olabilir... 5664 msj at son muayeneye girdiğindeki km ler çıkar ordan belli olur..
Kolay satılmıcağı kesin.
Yetkili serviste komple boyaya girse 9000 TL tutmaz bence.
O araçta ya değişen parçalar var, ya alttan darbe alıp airbag açmışlığı falan var. Birşeyler var yani sadece boyalık bi durum olsa babasının oğluna 26 27'ye okutur bide galerici..
Edit : Hasar kaydının AĞIR olduğunu okumamışım![]()
- Bize Her Yer TRABZON
araç fotolardan güzel toplanmış görünüyor, gerçekte varmı bi sıkıntı bilemem tabi, eğer bi sıkıntısı yoksa alınır, zaten uyguna alacağın satarkende uyguna satarsın....
yaklaşık 4 sene önce şimdiki bmw mi almak için 4 buçuk yıl kazasız - çiziksiz 30k de alıp kullandığım 2005 model Golf ü 77k de aciliyetten aldığım gibi çiziksiz 25bin liraya satmıştım..
hiç girmesen keşke hasarlıya..
Ağır hasar pert anlamına gelmıyormuydu ??? 9 bin tl lik hasarla perte çıkmaz heralde bi araç
26bin tl.ye değişensiz kaput , bagaj , tavan boyasız 150 binde jetta sattık.
1.6 midline lpgli olanından.
Bende biraz daha araştırın elbet düşer aceleci davranmayın hem hasar kayıtlı hemde fsi motorlu satışınızı baya bi zorlaştıracaktır.
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
1.6 fsi hiç almayın bence..bende vardı 2 yıl kullandım sinirinizi bozargitmez süper yakar
satması zor olur
ki golflerde km düşürme çok oluyor bu konuda dikkat..
Benim arkadaşım geçen ay golf 5 iyle kaldırıma çıktı 1.4 tsi araç kaportada sadece sağ çamurluk değişti sağ alttan hasar aldı araç doğuş oto 10.000 hasar kaydı çıkardı. Şimdi yapıldı sorunsuz kullanıyor. 9,000 lik ağır hasar kaydı olacağını zannetmiyorum. Alınabilir bence araç gayetdüzgün duruyor.
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
ben olsam almam
bu arada km için
....... tarihinde .......... sahsa sattığım şu sase nolu wv marka aracım
29.000 km dedir kilometresi orjinaldir ve düşürülmemiştir.
........ parçalarda boya vardır. kazası vardır/yoktur.
satıcı imza alıcı imza
Aksi bi durum varsa adamın ciğerini sökersin
Nitelikli dolandırılıktan direk içeri arabayı bedava verse kendini yine kurtaramaz cezalar çok ağır
o nedenle Km si oynanmış aracınız varsa satarken mutlaka söyleyin derim ben bilinçli bi tipe denk gelirsiniz adamı yakarlar
2 sene de bi tüvtürkde km si kayıtlıdır. ordan bilinir 2007-2009-2011-2013 bellidir
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Connecting site...
düşünürseniz ?
FSI ların genel olarak fiyatları öteki modellere göre uygun gibi sanki.. motor çok tercih edilen bir motor değil, e buna hasar kaydıda eklemiş bu rakama inmiş. Ama asıl durum şu, tercih edilen çok çok tutulan bir motor değilmiş arkadaşda yukarıda yazmış zaten, satarken uygunda tutsanız fiyatı zorlanırsınız sanırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)