harbıden o nasıl olucak ki :D
Printable View
harbıden o nasıl olucak ki :D
Şimdi minibüsçüler, taksiciler ve emniyet şeridinden gidenler düşünsün bakalım :)
mükemmel bi düşünce düşünenin aklına sağlık geçen gün trafikte 100 metre içerisinde 7-8 kişinin üzerine tam tur kırarak sonra inip bide insanların üzerine yürüyen o. çocuğu minibüs şoförü gibiler adam olur analarına sövdürmezler belki
Bizim insanımız sever böyle şeyleri. Trafikte kavga çıksa 4-5 saniyede haklıyı haksızı kendince ayırıp bir tekme de kendi vurma sevdasına düşer.
Böyle bir uygulamanın hukuka uygun olacağını sanmıyorum. Eğer başlar ise mahkemelerde epeyce itiraz dosyası dolacaktır tahminim.
Bugün dur kalk trafikte tem'de giderken motorlu polis sanki beni çekti, film cam cezası falan gelir mi sizce? Kafama takıldı sabah beri. Pozisyon vardı istese çevirirdi..
La böyle saçma bi kafa yapısı varmı,arabada dikkat dağıtıyor diye sigara içmek yasak,cep tel kamera çekimi serbest.mantık hatası var bi kere...
Her yönden inanılmaz saçma bir uygulama, e o zaman cep telefonuyla konuşmakda serbest olsun. Düşünsenize arkanızdan bi flaş patlıyo alın size kavga, kargaşa sebebi :)
Öyle bi açık varki bütçede edsleri 5 katına çıkarsan bile kurtarmaz. Eds sayısını elinde kamera olan insan sayısına çıkardılar ya la :D
bokunu cıkardılar ıyıce yaaa
cıvkını cıkardılar ıyıce yakında telsiz flnda verirler bize :D
İhbar edelim fotoğraf çekelim derken bizim fotoğrafımızı çekip göndermesinler, dikkatli olmak lazım :D
o kadar mal varkı trafıkte bu sıstem cıkarsa artık herkes kendını bıısy sanar mılletın elınden tel dusmez herkes atar gıder yapar bırbırıne :D:D:D ıns olmaz ole bıısy
Haydaa. Yeni yılın yaklaşmasıyla ilginç kararlar alınıyor galiba.
Bakalım daha neler çıkacak. :)
Herkesin bakış açısı farklı bakıyorum da,
Umarım suistimal edilmemesi için gerekli düzenlemeler yapılır,
Hiç kimsenin ihlalleri görüntüleyeceğim diye kuralları ihmal etmesi gerekmiyor bence,
Kendi açımdan bakacak olursam hiç olmazsa aracımı engelli park yerine park etmek isteyip orada normal bir araç ile karşılaştığımda 155'i aramaktan fazlasını yapabileceğim, açıkçası bu konuda bir şeyler yapma yetisine sahip olmak için 40 yaşımı bekliyordum, fahri trafik müfettişi olmak için, bence iyi oldu, eğer her şey şeffaf ve kurallara uygun olursa.
Herkes için değilde, işsiz olan üniversite mezunları fahri müfettiş yapılsın maden böylesi bir açık var.. Bence çokta olumsuz bir karar değil yerinde kullanılması garanti olursa..
Bence devlet çok akıllı.
Sen fotoğrafı çektin, plakayı gönderdin devlete.
Devlet fotoğraftaki plakaya cezayı kesti, varan 1.
Devlet senin seyir halinde telefon kullandığını belirledi cezayı kesti, varan 2.
Sonra gelsin baralar baralar.
Güzelllll :D iki plaka kestirmiştim gözüme hem suçlu hem güçlü cinsinden iki siylede aynı mahlede oturuyorum artık yandılar :heyoo: ama kendim için naparım onu bilmem ceza olayında önümüzdeki yıl patlama yaşanır :D
dip not tırafikte birini ihbar edicem diye hızı sınırını aşıp kadranda kadraja girerse ordan ihbar edene de hız limitinden ceza yazarlar cidden iyi iş bulmuşlar bu sefer
Zaten bu uygulama vardı, seyir halindeyken emniyet şeridindekileri, herhangi bir trafik ihlalini fotoğrafını çekip emniyete verebiliyordun netten. Değişen sadece cdye usbye aktarıp polise teslim etmek mi ? yoksa benim yanlış anladığım veya atladığım bir nokta mı var ?
Madem öyle yapıcaklar android ve ios destekli bi uygulama çektiğini anında upload ediceksin, dakikalar içinde müdahale gelecek birimlerce..