Bence en az 2 tane test pilotları var sürekli değişerek kullanıyorlar.
Printable View
Bence en az 2 tane test pilotları var sürekli değişerek kullanıyorlar.
Tamam yaw yemeyin beyinlerinizi benim Stig, oh be sonunda itiraf ettim rahatladım :D
hakkaten gözleri gigi nin gözler gibi sanki :D
kask tam şahane..
Fena hortlatcam konuyu ama STİG bence sürekli değişiyor, senelerdir 1 kişi olmasına imkan yok... Çünkü bütün araçların lap timeları var, sürücüler farklı olsa, spekilasyonlar çok olucak, yok arabayı o süremedi bu daha iyi sürerdi diye... Kim sürerse sürsün o kostümü giyip sürüyor adıda STİG oluyor :D
Top Gear Track lap records - FastestLaps.com
bence tek bir pilot değil değişiyor hep.
YouTube - Michael Schumacher is the stig !!!!
( tabi gerçek değil show amaçlı yapılmış ama FXX le en iyi tur derecesine 4 saniye takmıştı :) )
İngilterede amcalar acayip takmıştı bu stig'e her bölümü izliyorlardı hatta öyleki işte bu bölümde 160'lık aracın yanınnda 180 gibi duruyor diyordu.Boy hesaplıyorlar kilo hesaplıyorlardı diğer bölümlerdekilerle karşılaştırıyorlardı..Açıklıyorum;
Stig aslında bir şehir efsanesidir.Aslında kendisi gebze harem hattında katil lakabıyla bilinen remzi dir..m2000 nurburgring'de 6.44 gibi bir süresi var ancak bunu illegal yaptığı için kayıtlara geçirilemedi.
Death Race Frankenstein gibi maske hep yaşıyor ama taşıyan değişiyor :D
http://julianhopkins.net/uploads/jh_...steinCar_1.jpg
açıklıyorum bu stig bizim kapıcı :D çöpleri aldıktan sonra gidip top gearda pilotluk yapıyor :D:D şaka bir yana kim la bu?
türkiyede olsa , çıkışta kovalarlar evini barkını bulurlar öğrenirler de , bu herif sır perdesi :D
konu da fena hort olmuş ...
tr de olsa döver bulurlar valla :D
benim bildiğim her sezon farklı biri oluyor. bir sezon barichelloydu. bir sezonda ferrariyi denedikten sonra stig diye schumiyi cıkarıp sonra bu değil demişlerdi.
25-07-2008 kaç yıl oldu stig yok =)
Turbo sadık :D :D :D :D hahaahahhahaha yahu ne adamlarsınız :D :D :D
konu fena hortlamis ama 15. sezona kadar ki stig Ben Collins di ki supheli suruculerin basini cekiyordu