Güle güle kazasız belasız kullanın hep beraber.Ekin e slmlar.
Printable View
Motorun hangi parcalarla toplandigi ne kadar onemli ise kimin/nerde topladıgı da o kadar belki daha da fazla önemlidir. Sanzuman olayını cozmek icin tek secenek 6 ileri sti sanzumanı.yeni toplanmış motor nerde toplandığına baglı olarak problem olmaz. Kaç bar hikayesine gelirsek, benzine bağlı olarak 0.8 barda tehlikelidir, 2 bar da tehlikelidir.
Eski Subarumda defalarca vıtes kacırdım yenısınde 1 kere yaşadım Allah'a sukur dıger arkadasların dedıgı gıbı aracın bakımlıysa duzenlı degıstırılmesı gereken parcaları da degıstırıyorsan levent bır sorun yaşamazsın abı ne bu plastık mı cat pat kırılsın herzaman hataların telafı payı var bınmek ısteyen alır bıner onemlı olan kımden aldıgı aracın ne kadar bakımlı oldugu bu her arac ıcınde gecerlı mıyadı dolduysa parcanın kırılması normal zaten 2000 model gc 8 alıyorsun sanzumanı fabrıkanın taktıgıysa o metal ne kadar dayanabılır kı zorlamaya doldur bosalt bıle yapsan kırılma ıhtımalı var ama adam kırmıstır senden once uzerınde yenı sanzuman vardır ornegın 2-3 senelık ben kırabılecegını sanmıyorum abartmadıgın surece ben 18g ıle kullanıyorum çok şükür tık yok.
bende sti şanzıman var alın kurtulun motor patlayana kadar gazlayın :D
hakkaten sti haricinde hangi subaruyu alırsan al şanzıman cort.ppg alırsanda prizdireki ortadan 2ye bölüyor .
komple sti yürüyene geçmek lazım gt yada wrx aldıgınızda yoksa adam gibi gazlayamazsınız.
Dediğim gibi İlker, ara sıra hayvanlığım tutabiliyor ciddi anlamda. Daha önceden çok zorlanmamış stock veya yakın kalmış bir araç olursa ben de pek sorun çıkaracağını düşünmüyorum açıkçası, Subaru o kadar tölerans bırakmıştır üretirken limitte veya limit altında dayanıma sahip parça kullanacaklarına pek ihtimal vermiyorum :)
Vites kaçırmak dediğim de 8 senede 20 yi geçmez benim de, bağımlılık durumunda değilim yani :D
Ben GT yada WRX alsam, pek yükleme gibi bir düşüncem yok açıkçası Efe, neredeyse oem olarak binebilirim o yüzden STi'a geçiş çok mantıklı olmaz o durumda "bence" :)
levocan oem olarakta kırılıyor zaten basmadıktan sonra niye wrx gt alasınki 1.6 impreza al tüp tak 2de kanat taktınmı tammdır :)
yani öyle arabalara binince basıyosun ister istemez basmıyorum diye yalan söyler az basıyordur sadece :D 10 gt wrx ten 8inin şanzımanı kırılır sti yürüyen satıyorum diye söylemiyorum ama bu böyle :D
bro basıp basmamak değil olay yahu basarım ama öyle hart hurt zorlamam, yüklemem onu yani o anlamda :) 1.6 sına binene kadar d4d de o kadar gidiyor hatta daha bile hızlıdır belki :D
3. Gc8 imi kullanıyorum biri gt30 turbolu gerci onda ppg vardı sekromeç hariç şanzıman sıkıntım olmadı 2 tane de vf35 li kullandım ki birini daha haala kullanıyorum cok şükür hiç bi sıkıntım olmadı şanzımandan yana :) motora da yağ sıcaklıgına dikkat ettiğin sürece ve öncesinden motor yapılıp güzel toplandıysa yine bi sıkıntı yaşanmaz. bence forget falan standart motora gereksız. şu an kullandığım 98 model gc8 imi yaklaşık 8000km dir kullanıyorum bi kaç parca takmak için motoru indirdim ve üzerinden cıkan kol yatakları 0.25 :) yani düzgün toplandıysa kolay kolay bişey olmaz :)