2013 te dükkanımızı açtık çok şükür maddi açıdan problem kalmadı :) bu açıdan en güzel yıllardan biri..
Printable View
2013 te dükkanımızı açtık çok şükür maddi açıdan problem kalmadı :) bu açıdan en güzel yıllardan biri..
yılın en'i maslağın göbeğinde m5 ile yanlayan çocuk ismini bilmiyorum :)
Pok gibi bir başlangıca rağmen sene ortalarında rotaya girdi..
Allah kendi arabamı aldırtmayı nasip etti.. Vtec olmadı ama olsun :D
2014 ne getirir bilinmez..
yilin en atarli rollcusu : dookan
yilin tsi ı : rur golf
yilin en cok yatani : civic@ef , ut eg
:D
2011 ve 2012 yıllarında yaşadığım sıkıntı ve üzüntüleri geride bırakıp 2013'te tekrar hayata döndüm. İnşallah 2014'te aynı şekilde pozitif ve güzel bir sene olur.
:icon_tup:
Olmasada olurdu :D
Yılın şerefsizi: Sancaktar Dergisi ve Akit gazatesi
Yılın en üzücü olayı: Paul Walker
Yılın Olayı: Gezi Parkı
benimde hayatımda geçirdiğim en güzel yıl 2013 tü vti'mı aldım yaptım bindim sattım typeR'ımı aldım uzun bir süre işsizlikten sonra 2013e yeni girdiğimizde iş buldum maşallah bu sene çok iyiydi benim için
genellikle çoğu kısı ıcın bu yıl kotu gecmıs onumuzudekı yıl daha ıyı gecmesı dıleğıyle
paul walker bence 2013 enidir hala aklımda aklım almıyor :(
2013'ün en iyi olayı şanzelize cafe en iyi ikiliside mustu ve stlegal :D
24 kilo verdim, ulan kendimi sevmeye basladim.
Abimle ilk ortak arabamiz olan Golf6'mizla abim kaza yapti satmak zorunda kaldik.
Hatun falan isleri zaten berbat gitti ama sagolsun verdigim 24 kiloyu ona hediye ediyorum.
Kopegim Alpha'yi sahiplendim tedavi ettirdim canavar simdi masallah. :)
Universiteyi kazandim Ankara'ya geldim Hacettepe'ye, onda da hatun sagolsun terk etmesiyle sahip oldugum hirsin basmimaridir. (Ama okumakta zorlaniyorum. :D )
Insallah 2014'te ehliyetimi alip legal sekilde nasipse yeni araba alip onu kullanicam tek beklentim bu. :)
2013 yılına ekip otosu başında trafik memuru ile rapor tutarken girdim. Tüm yıl boyunca da yaklaşık 7 tane daha kazada bulundum, rapor tuttum. 2014 ugurlu gelsin başka bir şey istemiyorum :D
Akaryakıt yine yılın en sick-ici si seçildi :)