Ömrüm boyunca unutamayacağım bir sene. bidaha böyle şeyler rabbim kimseye yaşatmasın.
Sırasıyla arabam motor kırdı, annem çok ciddi bi rahatsızlık atlattı, en yakın dostum trafik kazasında vefat etti...
27 senenin en kötü senesiydi.
yılın en uzun vadede araba seçip en kısa süre içinde ardı ardına araba değiştiren üyeside fatihdir herhalde..
adam 1 sene araba diye kafamızı yedi![]()
sonra ardı ardına seri salvolar halinde bombaları patlattı xtype aldı hemen sattı citroen aldı hemen sattı mercedesi aldı hemen sattı en son audi aldı o hala duruyormu durmuyormu muamma![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim hayatımda da derin izler bırakan bir senedir 2013 çok farklı şeyleri gösteri bana bugünede şükür, dedemi kaybettim kimse demezdi ki onu mezara sen koyacaksın tahtaları sen örteceksin diye Rabbim gösterdi bunda da bir hayır çıkarılacak bir ders vardır
yalnız bu sene senna olarak listeye giremedim sanırım![]()
körler sağırlar
Başınız sağolsun malesef o acıyı bu sene ben de yaşadım. ben de Temmuz ayında dedemi kaybettim bu sene
yılın en seçme askerleri 353.dönem tecturkeyliler
yılın en beklenmeyen kaybı paul walker
yılın en çok 2.elde değer kazanan arabası honda ve VW.
yılın en büyük site kararı no postlar.
ama benim için kötü başlamıştı bu sene kötü devam etti kötü de gidiyor. 2014'e askerde gireceğim. Ne kadar umutlu olayım a**?
yılın en sağlam project'i senenin ucu ucuna yetişen Dallara'dır bence.
yılın en kötü müşteri garaj deneyimi gökair shekiL işbirliği ile yapılan şirokko.
devam edelim başka ?
tabiki istanbulpark'ın herkese açılması.
veee yılın en büyük direnişi ... daha yazmaya gerek zaten.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Yilin en buyuk ironisi e-5 radarlaridir heralde.
+Ben hergun 130 la geciyorum o yoldan sikinti yok.
-Abi ben 78 km ile ceza yemisim.
Halada hangisi gercek muamma![]()
sene basinda 31 yasa girdik cenabet rakam diye makara yapiyoduk harbi cenabetmis nasil bir sene ise ne guldurdu ne oldurdu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)