arap sakalarından bile fenaymış sabah sabah yarıldım:D
Printable View
arap sakalarından bile fenaymış sabah sabah yarıldım:D
anasının hörekesi..kadın kalpten gidicekti ya böle şakamı olur..
Fake deilse kadının vay haline :D
kadının dudaklarda iyiymiş :D
kadın kuyruguna basılmış kedi gibi bagıırken bile haala tırnaklarına bakıyor bu kadınlar olmaz yaaw :D:D:D
bencede fake daha baştan bellı cunku bole bi arabya bınıs ben gormedım aheste aheste vede erafına bakıo orda belı bence fake olduğu...Ama ıyı rol oynamış kadın..:)
kanal1 de gerilim olurmusun programını izlemenizi tavsiye ederim.
fake degılse eger hatun cıdden sıyırmıstır bu olaydan sonra :D
kadın nıye korkuyokı daha kokrunc bence :D:D
Bu arada gerilim olurmusun programını 1 kere izledim bana hiç inandırıcı gelmedi mizansen bence onlar..
Fena birşey hayatı boyunca etkiler ki eğer gerçek ise arabaya öle binerken 1 saat oyalana oyalana biniyo,
Ama genelde kadnlar ep oyalanıyor yok çanta yok telefonu yok bilmem nesi :D anca arabayı çalıştırıyo 5 dakika sonra.
Birde yardım etmeye giden o beyaz elbiseliler i görünce iice çıldırdı :D:D:D:Dd
has... off fenaa yaa :D valla uzuldum:D kadin`a geldiler direk ahudhaudhau
allah kimsenin basina bole bi olay getirmesin hahahaha off hem guluorum hem dusunuyorum aheuahuhea
onu benim anneye yapacaklardı annem onu arabanın içinde ağzını burnunu kırar çıkarırdı arabanın içinden
arda anne- ulaaaaaynn sen benı korkutucaksın hee pıttımın canavarıı drınşşş dan dun :D lan arda ne adamsın :D
vay be ilginç video
abartmış kadın, bi insan üst üste o kadar korkarmı ya bikere yer iki kere yer yuh
Fake değilse iyi ölmemiş kadın :)
Bunu TR de yapıcaksın sonrada çıkıp eee huaaa heheheh şaka yaptık :)adamı..... :D