satıcı özellikle orjinal olduğunu belirtmiş ama pek mantığıma yatmadı ürünler ve satıcı hakkında bilgisi olan varmı.
Connecting site...
satıcı özellikle orjinal olduğunu belirtmiş ama pek mantığıma yatmadı ürünler ve satıcı hakkında bilgisi olan varmı.
Connecting site...
evox
orjinal olmadığını nasıl anladın cihan? 35 dolara çakmasını bulsana bana mutant için egt alıcam
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Arkadaşlar ebaydan alışveriş konusu benim de kafamı kurcalıyor.Anadol için devir saati arıyorum.Bu arada bu ürünler orjinal değil sanırım.Ebaydan getirtmeye yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
bende onu diorum cihan 35 dolara kargosu dahil diyor
70 tl ye varsa alıcam çakmasını![]()
hayır birde birşey sorucam bunların orjinal olup olmadığını fiyata bakmadan nasıl anlarsın ? ne fark var görünüşte.?
Rs Racing Garage
Car >> 60mm HQ DEFI BF Gauge - Shop Cheap Car >> 60mm HQ DEFI BF Gauge from China Car >> 60mm HQ DEFI BF Gauge Suppliers at dayomotor store on Aliexpress.com
valla aynı ürün mü bilmem ama 20-40 dolar arası değişiyor çayna da![]()
samsun,cihan,28
hımm ok eline almadan çakma olup olmamasını anlamassın. fotoya 1 bakışta anlayanlar var ya.. neyse..
edit: çakma ile orjinal in kutuları farklı olduğunu duymuştum.
Rs Racing Garage
ılk basta fıyatından anlarsın zatenorj foto koyar adam cakma yollar belkı orasıda karısık bır durum ama ben takıp edıyorum fırma replıka urun satıyor.
Orjinal olmadigi fiyatindan anlasiliyorbende kendime basinc saati aldim dealextreme den 30 dolar shipping dahil
Online Shop Free Shipping HQ 60mm Defi BF Gauge Car Meter EXT TEMP / Temperature Meter Red and White Light|Aliexpress Mobile
Orjinal defi kontrol unitesiz calismaz, tane fiyatida 200+ dolardan baslar en ucuz gostergesinin.
USA'da $200+ olan bir urunu 150 liraya alma ihtimalini bile dusunmen hata...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Cin de kaliteli ve kalitesiz ürünler var o yuzden satici onemli basinc sicaklik göstergeleri ve egt neden düzgün calismasin prosport un gostergeleri de made in china ama duzgun çalışıyor defi nin sensörleri de zaten prosport laayni diye bilmekteyim
Edit: Definin sanırım 1 serisi yeni çıkanlardan kontrol ünitesine ihtiyaç duymuyordu, cr miydi o emin olamadım.
O paraya orjinal defi zor.
Alakası bile yok ne sensörlerin ne de göstergelerin.
Defi almak için cebinizde $800+ yoksa prosportu ancak o zaman öneririm ben olsam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)