Eğitimli, araştıran, işi bilen adamsın sen. Egzos filtre edipte güç kaybedecek insan değilsin. Ama böyle insan evlatlarıda mevcut :D
Printable View
Eğitimli, araştıran, işi bilen adamsın sen. Egzos filtre edipte güç kaybedecek insan değilsin. Ama böyle insan evlatlarıda mevcut :D
wheel power cok iyi cıkmış nası kötü bi debriyajsa:)
mşllh. egemen çok iyi bir netice..
hatırlarsınız izmirden siyah hb vtec alpe-r nickli arkadaşımızın 51 lik düz boru ve filtre ile 167 cıkardı oda
walla egemen gayet iyi çıkmış
teşekkürler arkadaşlar
mertcan kısa yok malesef ama düşünmüyo değilim
murat herzamanki laf atmaların seviyorum seni :)
51 lik borular şart oldu desenize
b20 ılemı :D
en uzun ömürlü vtec sağlığından hiç birşey kaybetmedi maaşallah.
Maşallah değerler çok iyi benim araçta Exedy hafif volan ve Exedy debriyaj ile bu değerleri vermişti. Standart egsoz Standart borular Standart filtre
116.3 KW*1.36 = 158 Hp
http://img37.picoodle.com/img/img37/...1m_7378443.jpg
saolun tekrardan
tayfun masallah seninkide iyiymiş
yanlız aklıma takılan şu kaybedilen gücü nasıl en aza indiririz
arabaya bişeyler yüklüyeceğimize kaybettiğimiz gücü kazansak daha iyi olmazmı?
Egemen kaybedilen güç zaten olması gereken değerlerde bunu biraz daha iyileştirmenin yoluda aktarım organlarını ve motor kulaklarını daha pro malzemelerle modifiye etmek.
Mesela bende komple 60 lık düz boru kullanıyorum şuan. Avcılarda ölçtük yapılan işlemlerden sonra 177 hp gösterdi motor ancak paşaoğlunda ölçtürmeden bu değer yanlış gibi gözüküyor. Bi iki hafta içerisinde paşaoğlunda ölçtüreceğim.
Araban çok güsel Maşallah Egemen..
İlk Vtec denemem Seninle oldu Kıymetimi bil :D
anladım bende 51 lik cektirmeyi dusunuyorum ne fark edicek acaba
Açık konuşayım benim içime sinmedi 60 lıkkomple düz. 51 lik krom yaptıracağım kısmetse yakında.
Bu arada motordakiler
DC Sport 4-1 Ceramic Header
Walbro 255 lb. Fuel Pump
Exedy Organic Clutch
Exedy Light FlyWheel
Custom Short Ram Filter Kit
Aem DryFlow Air Filter
NGK B16 Spark
Jackson Racing Spark Plugs
Custom 60 mm Exhaust Pipe
SuperSprint TypeR Exhaust
egemen senın motor bı kere tumden yenılendı askerden once dıye hatırlıyorum ben yanlısıyım?
saolasın gokhan bakalım 51 lik boru ve headersla ne olucak