süpersin seko:icon_tup:
Printable View
http://www.internetspor.com/data/new...reenshot17.png
helal olsun gs ye tam da ümitler biterken güzel oldu
bu arada cok caps cıkacak bu fotodan :D
Surda bende dahil kac tane fenerli tebrik etmis sizi.
Gerek varmi boyle seylere ?
Bi kac sayfa once melih abi tebrik edince keske tum fenerliler senin gibi olsa demisti.Bende ona soyluyorum keske tum galatasaraylilar onun gibi olsa.
Tebrik ederim . Futbolla artık ilgilenmesem de.
juventus bu tarihi unutamaz heralde 11.12.13 :D
Tur atladığı için tebrikler gerçekten zor şartlarda geldi başarı fakat bu konuda bile Fenerbahçe'ye sataşanlar oluyor ilginç.
Futbolun tadı tuzu makara yapmak onu bende biliyorumda gs fb karşılaşması olsa eyvallah fb lig sonuncusuna yenilse eyvallah.juventus-gs ve fb ?? Tutupda bide 2 tane kadro fotoğrafı bulmuşlar üstüne rizespor hatırası juventus hatırası yazmışlar.komik :) kim ne durumda şu an belli zaten.fazlada konuşmaya gerek yok.tekrar tebrikler
Bu gokhan ağir mal ya icip cikmis yada cidden lafin nereye gittigini kestiremiyor.biz uefa takimi degiliz diyor lan seni bu ulkedeki takimlardan ayiran tek avrupa kupana *** atiyosun gecmisini inkar ediyosun anadolu takimlarina bile yenildiginde bizim uefamiz var diyosun.deme o zaman kupa falan
blumenberg ağır fanatik, her maç konusunda aynı :D
Ben de twitter da görünce gülmüştüm ne yalan söyleyeyim :)
sunuda belırmelıyiz
hakem cok ıyı yonettı macı uzun suredır bu kadar ıyı bır mac yoneten hakem gormemeıstım helal olsun hıc bır hak gecırmeden macını yönettı adam
yahu görende iki takımın farklı maç olmasına rağmen birbirine sataşmasının makaraya almasının ilk kez olduğunu sanacak.bunlar her zaman olan şeyler.fethiyeye yenildiniz biz takılmadık size ? biz tromsoye elenmiştik bir ara siz bizle dalga geçmediniz mi ? hele ki sosyal medya diye bir canacar varken bunu kimse engelleyemez , tadını çıkartmaya bakın.
ayrıcada ne yarası olabilir ki ? yara varsa fenerde vardır , 2 senedir şampiyonuz , 2 senedir elinizden süper kupayı alıyoruz , avrupadan men edilmişsiniz ve biz o ligde bir üst tura çıkmışız.sizce yara kimde olabilir ?haa bide dün juveli olanlar , bugün ekşiyi , twiti ağlama duvarına çevirdiler.sonrada ağlama fener diye beste yapılınca suçlu oluyor gs.