ters kutup dar tip benim aracın üstündeki bu şekilde.60 amper
Printable View
Bence bu işi ikiye ayırmak lazım yoksa çorba olur yerli ve yabancı diye..
Yabancılarda bence en iyisi Varta acdelco bosch
Yuasa bu işin piri bir firma arabalar için aküsü varmı bilmiyorum ama ben motorsikletimde kullanıyorum çok memnunum.. zaten arkadaşda yazmış hastaneler ups ünitelerinde falan büyük firmalar yuasa kullanır..
Yerlide ise : İnci derim..
Tercihde geri kalan ayrım tamamen para çokomel ilişkisi :)
Bugün Povver 60 A aldım. Tanıdık buldum,toptan fiyatına 150 dediler eski aküyü verince 125 TL'ye aldım bağlattım şimdilik bi sıkıntı yok arabanın içinden çıkan 72A Mutlu Aküydü,servise sorduk 60 A uygundur dediler 60 A aldım bende.
müşteri memnuniyetinde inci aküyü tek geçerim
evet arkadaşlar daha öncede açtığım konuda mutlu akü rezilliğini yazmıştım.sitede sağolsun yiğit akü sahibi fatih yardımcı oldu heralde ahiret garantili yeni bir aküm oldu:)ters kutup dar tip 60 amp 150 ye aldım.mutlu akünün bozuk dediği kaçak var dediği araç birden düzeldi tesadüf:)yiğit akü gözünüz kapalı alabilirsiniz.sahibinden müdürüne çalışanına kadar cok yardımcı oldular.daha erken yazıcaktım ama 4 5 gün arabayı garajda diil dışarda beklettim garaja cekmedim ne olur ne olmaz sorunu olmadığını bildiğim halde yine tek marşta aldı.araç crv bu arada.mutlu gibi kalitesiz firmayla çalışmayın benim gibi yeni ve garantisi bitmemiş bi akünüz varken yeni akü almak zorunda kalırsınız.teşekkürler
yiğit akü
fatih abide siteye üye ayrıca ben yiğit kullanıyorum varta vardı ses sisteminden sonra yetmedi yiğit akü taktk bi problem yaşamıyorum şuanda
varta veya bosch gerisi hikaye
Hayırlısıyla VARTA dar tip 60A aldım... 160TL
Mutlu AKÜ... Akü işini bırakmış, İnşaat işine giriyormuş. Mutlu Akü alacakların dikkatine.
Ayrıca BOSCH akülerde Mutlu Akü tesislerinde üretiliyormuş. Fason yapıyorlar sanırım.
Yuasa isterseniz ENTEL ENERJİ distribitörü. Tavsiye ederim.
Optima bulursan super akudur...
Bosch akü iyidir
Yuasa iyidir güzeldirde çakmasına dikkat etmek lazım
İnci aküden şaşmayın beyler!
Varta iyidir