Bugün 60 TL vermeyi çok görüyorsa,yarın ilaçlara 3 katını bayılacağını anlatman yeterli olacaktır diye düşünüyorum![]()
Bugün 60 TL vermeyi çok görüyorsa,yarın ilaçlara 3 katını bayılacağını anlatman yeterli olacaktır diye düşünüyorum![]()
gürcele pm atttım
ev kiralık o yüzden kombi işi zor demirdöküm kalisto mu ne kombi boru paçalımı değil mi nasıl anlaşılır bilmiyorum ama üst kattaki peteklerden birini kapattım diğerleri yanıyo
Konu sahibi için,
Ben eski evde kotta otururken aylık 500-600 tl gaz harcadığım halde ısınamıyordum, aylık 100-200 liralık fatura gelse ve evim ısınıyor olsa şükrederim valla.![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
doğalgaz yokken 350 lira elektrik faturası ödediğimi bilirim. Doğalgaz var şuan, 200 ve üzeri fatura geliyor, 100 civarı da elektrik geliyor.
Doğalgaz büyük rahatlık ama dışarı adım atınca da afallıyo insan![]()
kombinin altında bir kutu vardır her petek için ayrı ayrı boru çekilmiştir, eğer bu yoksa standart bir sistem, yani bir peteği kapatsan bağlı diğer peteklere ısı gitmez ve işe yaramaz.
https://www.google.com.tr/search?q=t...AQ&safe=active
bunlardan evdeki 1 veya 2 petek haricinde hepsine takın, birde konuda uzman biri inceleyip şunlara tak burası kalsa derse rahat edersin.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Baban asırı tutumlu bi insana benzio daha oncede arabayla ilgili konu acmistin sanirim![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Doğal gazı kapattım ama yine doğal bir gazla kombiyi çalıştırıyorum, yürü be kombi kim tutar seni... ögh, iğrençti tamam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)