RuckHouse "Blue Dream" V.1
tabiki parasını fazlasıyla haketmiyor ama aynısını daelim B-bone scootera uygulamayı düşündüğümde farklı parçaların türkiyeye gümrük bedellerinden dolayı parça parça getirtmenin astarı yüzünü geçiyor. Bu şekilde daha mantıklı gözüküyor ama tabiki şimdilik sadece bi düşünce aşamasında bu planım.
edit: motorun orjinali 125cc ama tune haliyle 171cc var üzerinde.
Peki bir otombilin klasik sayılabilmesi için kaç yaşında olması gerekiyor? Belli bir yaşın üzerindeki otomobiller getirilemiyor sanırım.
Yurt disinda bir sirket sahibi olmak gerekiyor ata belgesi ile getirmek icin. Bulunulan ildeki ticaret odasindan ata belgesi icin evraklari almak gerekiyor. Yilda bir 2-3 gun mesela Bulgaristanda sinirdan bir kac km iceride 1-2 gün kalip geri getiriliyor. Getiren tanidiklarim cok kolay oldugunu soyluyor ancak pist araci getirmek pek mantikli degil inanilmaz rekabet var cunku. Haberiniz olsun.
Ata karnesi ile sokabilirim ama sonra karnenin suresi doluyor cikis lazim vs. Ben bunlarla ugrasmak istemiyorum. Ithalatini yapmak gerekiyor. Yaris teknemizide ata karnesi ile getirdik, cekilcek dert degil. Haftalarimi harcadim gumrukte git gel.
Nasil bir rekabet var can anlamadim. Ben sahsim icin dusunuyorum. Yaris takimi kurup pist sampiyonasina girmeyecegim. Bu pist gunleri organizasyonunda kullanacagim. Sonra garajima koyacagim.
Misal ilk getirmek istedigim, tubular sase 85model 911turbo, yaklasik 700hp bir arac. Prototip olarak yapilmis. Bunun gibi cok degisik arabalar var. bilgisayara gecince fotograflar yuklerim. Imkan olursa boyle arabari ithal etsek. Fabrikada duruyor bosbos.
kişisel olarak yarış arabası getirilebiliyorsa çok güzel olur dediğin gibi pist günleri vs kullanılır garaja konur
bahsettiğin 911 turbonun fiyatı nedir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Onur, fiyatini bilmiyorum. Rc gibi, sase ve motor var, kep yok
Sahis olarak vergileri odeyip birsey ithal etme imkanimiz var. Yaris arabasi oldugu icin ruhsatta lazim degil. O yuzden hangi mufredat gecerli, bu isi yapmis anlayan mutlak birileri vardir forumda?
İmkansızlıklar ülkesinde yaşıyoruz anasını satayım.
Mert fotoğrafları paylaş bari de sadece bakalımdaha önceden 1-2şey paylaşmıştın yanlış hatırlamıyorsam
Belki biliyorsunuzdur yakın zamanlarda bir rallici tarafından türkiyeye bir renault 12 gordini getirildi . Ben o kişiye sormuştum renault 5 alpine turbo kaça gelir diye söyle bir hesap demişti 3000 euro araba 1000 euto nakliye 1500 euro gümrük toplam 5500 euro demişti ama araba 1400 cc araçlar yarış arabası değil bu arada.
Tomsfed Lisanslı sürücü iseniz sadece yarış amaclı kullanıyorsa vergi zart zurt yok benim duydugum arac bedeli kadar teminat yatiyor du onuda araci cıkarırken geri aliyorsunuz yada aracı gümrüge bırakıp geri aliyorsunuz iyi bi gümrük müşaviri bu işi cözer antika arac zaten 3500 euro fatura gösterirseniz ona göre vergisi vs cikacaktir en fazla 2.5 katina gelir eger tandık gümrükcü yoksa benim ithalat ihracat yaptigim gümrükcüme danısayım![]()
Mercedesi getirmekten vazgectim. Ancak yaris arabasini sahis olarak sokabiliyorsak harika. Lisansim yok ancak.
Ikinci alternatif italyadaki sirketimiz araciligi ile getirebilirmiyiz. Gumrukcunuze danisabilirseniz cok makbule gecer.
F1 araclari yarisacagi zamanlar ata karnesi ile geliyor. Ancak ata karnesi istemiyorum. Cunku kendim vergisini odeyip istedigim bir yaris arabasini ithal edip garajima koymak, mumkun oldugunda piste cikarmak istiyorum. Yurt disina cikar sok ile ugrasmak istemiyorum.
konuyu takipteyim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yaşı eski olmasına rağmen gelen ikinci el en yakın yarış arabası Ümit Ülkü'nün Skoda Fabia Kit Car aracı. Onun nasıl geldiğini öğrenin bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)