SEATBOX E3 DİREKSİYON KOLTUĞU GittiGidiyor'da 34855401
linkteki ürün gibi bir araç arıyorum koltuk ve direksiyon setini kendim belirlemek istiyorum. ürün hakkında bilgisi olan var mı?
SEATBOX E3 DİREKSİYON KOLTUĞU GittiGidiyor'da 34855401
linkteki ürün gibi bir araç arıyorum koltuk ve direksiyon setini kendim belirlemek istiyorum. ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Family Rider
So So Slow rider
Selamlar. Elimde aşağıda gördüğünüz şase mevcut. Bunun üzerine istediğiniz kızaklı bir koltuğu koyabilirsiniz. Ayrıca piyasadaki çoğu direksiyonu çok rahat monte edebilirsiniz. İsterseniz diğer resimde gözüken ve kendim yaptırdığım monitör sehpasını da verebilirim. Düşünürseniz görüşebiliriz
![]()
anlaşamazsanız bi pm de ben alayım size zahmet![]()
YouTubeDR.ECU
en kotu direksiyonun varsa koltuk alarak profil borularla kendin de yapabilirsin
ben kaç yıl oldu kendim yaptığım seti kullanıyorum maliyeti 40-50tl![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Geçen palladium da böyle bir simülatör kullandım.
3 pistonlu ve kendi ekseni etrafında dönüyordu..
Bu tür setleri yapıp satan birileri varmı ? Dükkana düşünüyorum..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
İmzamdaki Sim Kokpit konusuna bakabilirseniz biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Konuyu kirletmemek adına burada detaya girmeyeyim.
3 pistonlu sistem dediğini bu mu acaba ? Eğer bu tarz bir sistem ise biraz maliyetlidir. Tüm sistem 30-40k $ civarındadır herhalde. Tabiki aynı mekanizma ile daha uygun sistemler olabilir. Fakat aralarında kesinlikle fark vardır. Kullanılan Actuator ların gücü direkseiyon sistemi vs .
Bunun yanında 2000 - 5000 $ arası 2 eksen ve 3 eksen hareket kabiliyetine sahip
sistemler de mevcut. Mesela aşağıdaki resimdeki sistem. Şase dahildir ve 3 eksen çalışıyor. Bu sisteme direksiyon seti , koltuk ve güzel bir PC yeterli. Aynı sistemin 2 eksen çalışan versiyonu da mevcut. Türkiye içerisinden temin etmek isterseniz sizi yönlendirebilirim.
![]()
Bu arada benim Direksiyon G27 imiş , G25 değil.
Sete 1500 TL istiyorum.
Sıfır gibiler. Dün GT6 aldım, ilk kez oturup oynadık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)