eşimyok sevgilimyok kızarkadaşım yok diyenler ;yeni yıla otobanda sıkarak girmek isteyenler bana takılsın :D tırgarajında süprizlerim var :D
Printable View
eşimyok sevgilimyok kızarkadaşım yok diyenler ;yeni yıla otobanda sıkarak girmek isteyenler bana takılsın :D tırgarajında süprizlerim var :D
Ben 20 yasimdayken bile sendeki bu enerji, atarvs yoktu bnde :D helal olsun valla.abi :)
...........
bi cuma akşamı daha geldi çattı ve biz yine akşam özdilekte olucaz arzu eden arkadaşları bekleriz çay muhabbet ekşın ne ararsanız bizde var ,kapımız herkese açıktır
hızlı atarlı giderli tüm araçları bekleriz :D
Geleyim mi dayi istiyormusun :) ?
kanka level atlıycaksan gelim benle denersin :) ahahhahahahahaha
gel orhan güney sende gel akkom :D
akşam seviyeli bi deneme oldu muratçımla gerçi benim seviye biraz vasattı ama olsun :D gazladık 10 boyu yedik rahatladık gırgır şamata iyiydi gelen arkadaşların hepsine teşekkürler
eylemlerim devam edecek :D
evettt bugün cuma ve yine bi ekşın gecesi beni bekliyo ve bende tüm atarlı giderli rocco mini pug kanatlı kanatsız ne varsa bekliyom :D
çayçorba gırgır şamata adres özdilek
dayıcım bu akşam denemek istersen herzamanki gibi hazırım :)
hava süper bi eğlenelim :D
bugün günlerden cuma havada güzell ee yok mu ölçü alacagım R siz bi taypar :D semii senle herzaman gazlarım bunu biliyosun degilmi ateşli helgam benim :D
yapayım mı sana bi action ihtiyar :) bi köfte menünü yerim ama