Bu dizellerin vergisi artacak fln demişlerdi sanırım öyle birşey önümüzdeki sene görünmüyor.2014 vergi hesaplaması açıklanmış.linki paylaştım
2014 Motorlu Taşıtlar Vergisi Hesaplama | MTV - Motorlu Taşıtlar Vergisi - Taşıt Vergisi - Taşıt Vergileri
Bu dizellerin vergisi artacak fln demişlerdi sanırım öyle birşey önümüzdeki sene görünmüyor.2014 vergi hesaplaması açıklanmış.linki paylaştım
2014 Motorlu Taşıtlar Vergisi Hesaplama | MTV - Motorlu Taşıtlar Vergisi - Taşıt Vergisi - Taşıt Vergileri
375 lira 1.3 punto dizel... Yakışı, vergisi, servisi, bakımı her kuruşu helal olsun valla..
Tango-1 never dies.
Ocak 2014 Ödeme Tutarı :51.50tl![]()
51 50 ıyımıs![]()
www.honda-tech.com
vergi bir alt dilime düşecek diye sevinirken: zamlamışlar değişen bir şey yok, temiz 100 lira koymuşlar
Wuhuuuuuuuu superb bu sene 781 x 2'di Kasım'da aldığımdan bana yansımamıştı
2014 itibariyle 486 x 2'ye düştü![]()
Bu konu gecenin en güzel haberi oldu teşekkürler![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
320 den 290 na dusmus cok ta ıyı olmusdahada dusmesi umuduyla
![]()
2013 toyota hilux 3.0 dizel.ruhsatta kamyonet görünüyor. hesaplama yaptım kg.üzerinden hesaplıyor 2500kg.civarı. 1168tl/yıllık az değilmi??
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)