-
En başda geçmiş olsun..
bence hırsızlık bir mevzu değil birinin senle kasti sorunu var yada sen bilmeden bir yerlerde gazlayıp ters bir hareket yapımışşsın sana gıcık kapmışlar..
Nedenine gelince yazdıklarından üç neden çıkardım birincisi daha öncedende başına 2 defa gelmesi garajda civic ve passat c.c 407 var dedin parça işi yapıcak çalıcak adam subaru ile niye uğraşssın c.c civic 407 varken garajda... üçüncü neden 100 tl lik teyp de ayrı mevzu civicde doubledin var yazmışsın double bulaşmamış senin teybini almışsa ancak hırsızlık süsü vermek istemiş olabilirler..ben öyel düşünüyorum en azından..
bence yapabiliceğin
bir sağda soldagazlama dikkat çekme
iki camlarına patlamaz cam filmi çekebilirsin çok uğraşırlar patlatmak için camın tuz buz olur ama patlamaz..
üçüncüsü full en hassas desi yada cenmax alarm taktırman
-
Çok geçmiş olsun kardeşim
-
Bro geçmiş olsun.Sen bu araca kurban kesmişmiydin ? Kesmediysen de kes bence ...Görünür yerlerine de nazarlık yapıştır..
-
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.inşallah yapan kansızları bulursunuz.
-
Bana kalirsa kasit var bu işi yapabilecek cok kişi var en yakın cevrenden şüphelen bence kan akitmadiysanda akit
-
elleri kırılsın bunu yapanın.geçmiş olsun.
-
Abi geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm, sen gözünden bile sakın elin şerefsizi gelsin böyle bir zarar versin. Allah belasını verir elbet çıkar acısı.
-
Geç saat geliyorsam saat 7-8 olmuşsa varexi sessiz moda alır sokakta değil mahalle girişinde kapatırım kimse rahatsız olmasın diye . öğlen vakti veya 9-10 gibiyse saat varex açık olabilir ama asla gazlamam, rolanti modunda girer çıkarım. Yıl boyunca en fazla 1-2 kez gazlayarak girmişimdir ki onlarda ekstrem durumlardır. Bunu yapanı şuan bulmak istemiyorum. Ben ciddi anlamda sinirli bir adamım es kaza bulursam öldürebilirim elimde kalır, sakat kalır. Çocuğum olcak . O yüzden attım sanayiye takılsın camı, sağolsun yiğite iç plastiğini göndericek yarın teybimi alır güzel bir alarm bağlatırım. Branda da çekicem üstüne kalsın öyle. Kamera işine çok yanaşamıyorum. Adam yapacağını yaptıktan sonra arkasından izlemek koyar bana
-
çok geçmiş olsun , çok kötü bi durum :( abi 407 yi dışarıda bırak subaruyu kapalıya koy bence
-
Geçmiş olsun.
Onun bunun çocuğu daha ne denebilir ki :(
-
Bizimde paşımıza geldi malesef tek çözüm alarım en aZından camı kırdığı an çalmaya başlar sadece camdan olursun abi geçmiş olsun inşallah 100 katı çıkar itlerden
-
Bu arada alarım taktırırken sesine cok dikkat et abi kapalı mekandayken ses cok cıkıyo gibi görünüyo ama açık alanda kendine zor duyuran alarımlar var taktırmadan önce bi araştır derim
-
-
Osman çok gecmiş olsun üzüldüm valla :(
edit:güvenlik cam filmi daya geç kırılmayınca ugrasmaz enazından
-
geçmiş olsun. sanki hırs almış mr. o.ç.
-
benim kuzenlerin yaptığını öneririm kapalı bir garaja koy nasıl olsa ikinci araban var gazlıyacağın zaman onunla gidersin subaruyu çıkarırsın işin bitince geri koyarsın temiz temiz yatar araba
-
kesinlikle ortalığı inleten bi alarm. benım aracın orjınal alarmının bi sesi var değil sokağı tüm mahalleyı ayağa kaldırır.
-
o...... çocuğu mu diyim çocuklarımı diyim nekadar kansızmış ayıptır gunahtır yahu. çok gecmiş olsun .
-
Buna benzer bi olayı ben yaşadım ama benimki bu kadar üst düzey değildi . Bunları bijon anahtarının üstüne oturtacaksın . Büyük geçmiş olsun . 100 liralık teybide alsın annesinin güzel organlarına dinletsin